By; Sonja van den Ende

13266030_997294493689116_5534237132967270071_n
Syrian family martyr ! Father Mazen Hamouda martyr ‘s family and his wife and his three children killed in Tartous (Coursey Private Syria)

Washington en Europa blijven  de terroristische groep die  bloedbaden  in Syrië gepleegd heeft  steunen, omdat ze “doorgelicht zijn ” door de Saoedi’s en een zogenaamde rol spelen in het “Syrische politieke proces “, dat liet de woordvoerder van het VS “State Department” weten aan verslaggevers (vandaag 25 Mei).

Ahrar Al-Sham (Harakat Ahrar ash-Sham al-Islamiyya of “Islamitische Beweging van de vrije mannen van de Levant”) is een van de grootste  terroristische groeperingen in Syrië, en behoort tot het Wahabitische Saoedische onderhandelingscomité (HNC). Het wordt beschouwd als een partij bij de Syrische wapenstilstand, onderhandeld door de Verenigde Staten.

Op 13 mei j.l., overvielen  Al-Sham-strijders  het dorp Al-Zara,  en doden (legden het zelfs vast met video’s en foto’s ) vele inwoners, naar schatting meer dan 50, volgens ooggetuigen in het dorp!

13230304_309347962744131_3885589234761693956_n
Een greep uit de vele slachtoffers gedood op weg naar werk, school, boodschappen e.d. in Tartous/Jahbleh

Twee dagen eerder, blokkeerde Washington een Russisch voorstel bij de VN  om Ahrar ash-Sham en een andere groep genaamd Jaysh al-Islam op de terroristische lijst te zetten,  zij schenden regelmatig de wapenstilstand en moorden op grote schaal. Groot-Brittannië, Frankrijk en Oekraïne, natuurlijk kiezen zij  de kant van de Verenigde Staten, steunden de VS en zien deze 2 organisaties als rebellen! (vergelijk  de Koerdische PKK, Hezbollah en Hamas, dat zijn voor de mensen in de regio ook rebellen en vrijheidsstrijders).

ahrar sham_635626657683153534_img650x420_img650x420_crop

Ahrar al-Sham merges with Islamist militia (courtesy picture: Dailymail)
“Ahrar al-Sham is een niet aangewezen BUITENLANDSE terroristische organisatie, vertelde Mark Toner, “spokesperson voor het Witte huis” de  verslaggevers, in antwoord op een vraag van RT’s Gayane Chichakyan. “Het is een onderdeel van de doorgelicht groep van de oppositie die deel uitmaken van de HNC”. Dat  proces staat  onder leiding van Saoedi-Arabië,  ik hoef jullie niet uit te leggen wat voor een soort “vredes”processen en democratie Saoedi Arabië erop na houdt en verder is Syrië een soevereine staat, die zelf haar grondwet en religies regelt. Syrië is een seculiere staat en wil geen inmenging van een Wahabitische terreur staat als Saoedi Arabië. Maar ja de VS en Europa hebben er voor gekozen om de Wahabieten en de extreme islam te omarmen als “brothers in crime”. Dit zie je terug in TV programma’s als  bv: Pauw, waar pro moslimbroederschap journalisten zoals ” Reina Nette” in Egypte het regime van Mursi steunden, of de discussie losbarst in de politiek over discriminatie bij de PVDA.
 

Een politieke partij als “Denk” die als voorstander van Soennitische extreme moslims kan worden gezien, zij lopen n.l. bij pro-Palestijnse demonstraties met de 3 sterren vlag van de “islamitische Brigades”gewoon rond in Nederland en geven zo een signaal af dat alle Palestijnen “extreme moslims zijn” en deze organisaties steunen. Verder gaat een partij als de SP (Nota bene een Socialistische partij, die m.n. geen godsdienst zou moeten steunen en gelijkheid voor m.n. vrouwen hoog in het vaandel zouden moeten hebben staan) tijdens een manifestatie op de Dam  spreken, waar radicale moslims, zogenaamde Syriërs die staan voor “Save Aleppo”, trappend op foto’s van Poetin en Nasrallah, geflankeerd door Amnesty Internationaal en Pax Christi leuzen schreeuwen dood aan Rusland Poetin, Assad, Iran en Hezbollah! De ongeveer 5000 (echte) Syriërs uit Enschede e.o., waren natuurlijk niet uitgenodigd, die bestaan immers uit Christenen en Alawieten en steunen het seculiere beleid van president Assad, dus vijand nummer 1 voor de Nederlandse politiek, ja dat zijn wij de seculiere, moderne, hardwerkende Syriërs uit Enschede e.o, die een eigen klooster hebben in Glane (zelf gefinancierd en gebouwd, jaren geleden), wat maandelijks bedreigingen ontvangt van niet bekende “moslims”, huizen van leden beklad worden met leuzen “dood aan Assad, dood aan Christenen en Alawieten”. Mensen bang zijn om hun baan te verliezen omdat zij het “monster”Assad steunen en hun plek, soms al jarenlang, sommigen zijn hier al 20 jaar, langzaam verliezen omdat zij eenvoudigweg “Syriër”zijn en hun land en regering steunen!

 

Het allerergste is de aanslag van 23 mei j.l. geweest, waar we nu weten het dodental tot 178 gestegen is, onschuldige burgers door de aanhangers en met wapens bevoorraadde (ook uit Nederland) Ahrar Al-Sham vermoord zijn (Nederland wil ons laten geloven dat het IS is maar die waren het niet), onder hen vele Christenen an Alawieten. Maar zoals ik al schreef heeft niemand in Nederland het lef of de “ballen” in de politiek ook maar één woord van medeleven of afkeuring te geven…Het zijn tenslotte maar Christenen en Alawieten die volgens het “journaal” in Assad gebied wonen, dus ja eigenlijke niet tot de categorie “mensen”behoort!  Zo, Nederlandse politiek krijg je haat, ongeloof en zien vele mensen en groepen, de politiek als iets totaal nutteloos en corrupt!  Want vergeet niet de Alawieten zijn weer vebonden met de Alevieten uit Turkije (weten jullie nog het Taksim plein?) en deze steunen weer Assad in Syrië en deze groep is groot in  Nederland, of de Christenen uit Iraq, Syrië en de Yazidi’s, over wie jullie zo hoog opgaven en hen gingen redden toen het al te laat was, deze zijn ook weer verbonden met deze groepen! De meeste Koerden in Nederland tot de PKK horen, die andere Koerdische groep YPG, steunen jullie, die moorden op hun beurt alweer Christen in Quamslihi uit en werken samen met de VS, Barzani heeft n.l.  een deal  met Israël voor de olie, samen met Turkije, die op haar beurt weer oliesmokkel van IS toestaat en Erdohan’s zoon in deze business zit en wij dus doodleuk “IS”olie in onze tank gooien, over de ruggen van vele dode Syriërs !De meeste Koerden in Nederland tot de PKK horen, die andere Koerdische groep YPG, steunen jullie, die moorden op hun beurt alweer Christenen in Quamslihi (Noord Syrië, waar afgelopen weekend ook een bomaanslag/zelfmoordaanslag was).
 
Conclusie: Nederland heeft gekozen voor het steunen van radicale groepen in het Midden-Oosten. Nederland respecteert en is in strijd met Internationaal recht, wat duidelijk zegt dat Syrië een soevereine staat is en dient zich niet in te mengen. Assad deze oorlog niet begonnen is. Uit alle bewijzen komt dit naar voren, dat het een “color”revolutie is, zoals de VS en haar partners, waaronder ook Nederland schuldig is, begonnen zijn in: Irak, Afghanistan, Libië, Mali, recentelijk: Brazilië, Venezuela en de komende: Eritrea en Noord Korea. Het schuldig is aan het “demoniseren” van Rusland , zo een wig drijft onder ook de Nederlandse bevolking, die door hun “belastinggeld”indirect schuldig is aan genocide in bovengenoemde landen.
Dit noemt met “vredesmissies “ik noem het oorlogszuchtige machtsspelletjes, uitroeien van bevolkingen en kolonialisme!

https://en.wikipedia.org/wiki/Ahrar_ash-Sham:Harakat Ahrar ash-Sham al-Islamiyya (Arabic: حركة أحرار الشام الإسلامية‎, translit. Ahrār ash-Shām, lit. “Islamic Movement of the Free Men of the Levant“‎) is a coalition of multiple Islamist and Salafist units that coalesced into a single brigade in order to fight against the Ba’athist government led by Bashar al-Assad during the Syrian Civil War.[32] Ahrar ash-Sham was led by Hassan Aboud[4] until his death in 2014.[3] In July 2013, Ahrar ash-Sham had 10,000 to 20,000 fighters,[4] making it the second single most powerful unit fighting against al-Assad, after the Free Syrian Army.[42] It was the principal organization operating under the umbrella of the Syrian Islamic Front[4] and was a major component of the Islamic Front.[12] It is the largest rebel group in Syria. The group along with Jaysh al-Islam are the main rebel groups supported by Turkey and Saudi Arabia.[43]The group aims to create an Islamic state under Sharia law, and is openly allied with Al-Nusra Front (the branch of Al-Qaeda in Syria) with which it carries out joint operations.[44][45] Syria, the United Arab Emirates,[46] Russia,[47] Iran and Egypt have designated Ahrar ash-Sham as a terrorist organization.[48] Some U.S. officials have reportedly considered designating it as a terrorist organization because of its alleged links to al-Qaeda, while several European states have attempted small-level engagements with individual Ahrar al-Sham political officials in Turkey.[49]

2015-10-30-14-44-56.syrie russen en amerikanen 01a

Advertisements