By: Sonja

tartous2Vanochtend kwam het droevige nieuws dat er meerdere bomaanslagen gepleegd zijn in en om Tartous – Jableh. Meer dan 100 mensen vermoord, waaronder veel vrouwen en kinderen. Waar zijn de afschuw en veroordeling?

 

Niets gehoord vanuit de politiek! Zijn alawieten en christen die daar wonen niet goed genoeg voor de politiek om gecondoleerd te worden? Omdat, ze Assad steunen, de gedoodverfde vijand van de Nederlandse (lees Amerikaanse) politiek? Zijn zij geen mensen? Of zoals de media bericht, een bomaanslag in het Assad gebied, of dat iets uitmaakt? Maar o wee, zodra er een aanslag is in Homs, Aleppo op soennieten, die zogenaamd in opstand gekomen zijn, dan is het zielig.. Echt schandalig en schandalig voor de vele Christenen en Alawieten die in Nederland wonen, al voor de oorlog!

tartous5

En dan wordt DAESH beschuldigd, nu heb ik nieuws voor jullie in de politiek, het is niet DAESH maar de door de VS en Nederland ondersteunde Jihadistische  groep Ahrar ash-Sham al-Islamiya.  Die doodleuk door de VS, vorige week nog als zijnde niet terrororistische groep beschouwd tijdens de VN vergadering (UN security council) , na een VETO van de VS , Frankrijk, UK en Oekraïne..Dus ze zijn geen terreur groep? Vandaag zou ik zo zeggen is het bewijs geleverd.

Maar ja het zijn maar alawieten en christenen die Assad steunen, dus niet zo belangrijk voor de politiek, die stelling genomen heeft en alleen “terreur op”zogenaamde rebellen ondersteunt! Schande! Wat moet ik nog meer van zeggen? Zo kan het niet langer met deze buitenlandse politiek, die ons allen in de oorlog stort !

 

 

 

Advertisements