Lezerscolumn van: sonjavandenende

sonjavandenende

Actueel

Het pro Nazi winnende songfestival lied

Het songfestival, het zou toch een onafhankelijk “liedjes” festival moeten zijn toch? Ja zoals we weten is dat al jaren niet het geval! Maar dit jaar is het wel heel erg ernstig! Allereerst, staat er in de reglementen dat er geen “politiek getinte”songs mogen worden verkondigd. Daar is door de zogenaamde “vakjury” totaal aan voorbij gegaan. Zal ik je even opfrissen waarover het liedje en de boodschap gaat:

Ons wordt telkens vertelt dat de “Krim” geannexeerd” is, dit is niet geval, de Krim hoorde tot 1954 bij Rusland en er is in een wettelijke referendum afgestemd dat de bewoners bij Rusland willen horen, na de machtsovername door de pro-fascistische regering van Porochenko (Afgelopen week was ik er zelf getuige van dat het echt een fascistische regering is). De 12.1 procent “krimtartaren”(waarvan Jamala de winnende zangeres deel van uit maakt) willen liever bij de Oekraïne horen en dat is heel simpel te verklaren:

De “krimtartaren” werden in 1944 door Stalin naar werkkampen gestuurd (wat op zich ook geen goede daad is) omdat, zij milities gevormd hadden in de 2e wereldoorlog en collaboreerde op grote schaal met de Nazi”s. In het westen worden er vraagtekens bij gezet. Maar uit alle bewijzen en archieven blijkt wel degelijk dat ongeveer 20.000 of meer “krimtartaren een speciale SS eenheid oprichtte en hadden zelfs een eigen krant de “Azat Kirim”, waar veel anti-semitische leuzen werden verkondigd. Dus hun verleden is niet rooskleuring en ze werden daarvoor gedeporteerd. Maar anno 2016 is het totaal gestoord naar mijn opinie, om daarover te beginnen, nota bene op het songfestival en dan nog winnen. Het hek is van de dam, we kunnen misschien volgend jaar wel een lied inzenden tegen Spanje, de 80 jarige oorlog of tegen Duitsland de 2e wereldoorlog. Met deze gegevens en feiten kunnen we vaststellen dat het songfestival, maar ook de regeringen een totaal corrupt zooitje is en eigenlijk zouden we het moeten boycotten. Ik raad Nederlanders ook eens aan de goed te kijken naar de Oekraïne en wat daar aan de gang is. Zoals ik weet van vorige week, mijn bezoek aan Odessa, is het totaal corrupt en fascistisch en wordt daar juist de Russische minderheid onderdrukt! Dus al met al een zooitje, voor mij geen Oekraïne bij de EU en meer begrip voor Rusland. Nederlanders stop eindelijk eens met het luisteren naar onze eigen “verrotte”politiek die niets voor mensen meer doet alleen het kapitaal telt. De zorg een product en kapitaal onze nieuwe “God” en Oorlog normaal is!

 

Bron: http://www.metronieuws.nl/lezerscolumn/column/publish/877303

Advertisements