By: Sonja, vertaling

Hier is een volledige lijst van George Soros gefinancierde ngo’s gemanipuleerde verkiezingen  in alle EU-lidstaten.

Al bladerend door de George Soros gelekte e-mail’s ontdek  je dingen, die het gezond verstand te boven gaat, jarenlange manipulatie en dit is het topje van de ijsberg!

De Hongaarse miljardair en zijn NGO’s laten door de documenten, zien die  ik (hieronder) deel, gehackt door “DC Leaks”,  hoe Soros  regeringen manipuleert en  aanzet tot burgeroorlogen, zodat hij enorme financiële winsten kan maken.


Afbeeldingsresultaat voor george soros the big manipulator

George Soros is een Hongaars-Amerikaanse “business”magnaat, investeerder, filantroop, politieke activist en auteur die van Hongaars-Joodse afkomst is en  een dubbele nationaliteit heeft. Hij runt meer dan 50 mondiale en regionale programma’s en stichtingen. Soros wordt genoemd als de architect en sponsor van bijna elke revolutie en staatsgreep over de hele wereld van de afgelopen 25 jaar. Dankzij hem en zijn marionetten de Verenigde Staten en EU denk je eerder aan een “vampier” en niet aan een baken van vrijheid en democratie. Zijn ” dienaren” laten het  bloed vloeden van miljoenen en miljoenen mensen alleen maar om hem nog rijker te maken. Soros is een oligarch en sponsor van de Democratische partij van Hillary Clinton en honderden andere politici over de hele wereld.

Door dit artikel, dat ik uit het Engels vertaalt heb, kan iedereen  een  bescheiden kijkje  nemen in de documenten van de “Open Society Foundation” van George Soros en aanverwante organisaties. Het vertegenwoordigt werkplannen, strategieën, prioriteiten en andere activiteiten van Soros. Deze documenten werpen een licht op  het meest invloedrijke netwerk die  wereldwijd opereert.

Voor Nederland belangrijk document nr: 9 Kieskompas en:

Nr 14: onderzoek multinationale ondernemingen, stichting SPIOR “making EVERY VOTE COUNT” en door alle documenten heen zie je dat alle zogenaamde “verkiezings” stichtingen in ALLE EU landen erop staan! Gemanipuleerd met “SOROS”geld, dus niet verwonderlijk dat we altijd dezelfde “poppetjes” in de regering hebben, al zullen ze anders beweren, maar helaas voor hen de feiten zijn er!

Hier is de volledige lijst met landen en doelen:

 

 

Advertisements