Afbeeldingsresultaat voor Europe is very sick cartoon

Dit schreef ik in 2015: Je leest het elke dag om je heen,in de reguliere media, duizenden vluchtelingen zullen Europa, zo ook Nederland overspoelen, vandaag nog, de E.U. verwacht 3 Miljoen extra in 2016!
Heeft iemand zich weleens afgevraagd, waarom er toch zoveel vluchtelingen komen opeens!! We horen allen de officiële versie van de politiek en de media. Maar niemand legt uit hoe het komt, of hoe het op te lossen!!
Het begon met Irak, eigenlijk Afghanistan, Eritrea (waar de meeste Nederlanders niet van gehoord hebben) en nu dan Syrië. http://www.metronieuws.nl/lezerscolumn/sonjavandenende/actueel/2015/11/d…

Nu is 2016 en wat lees ik nu: er is een enorme winst gemaakt door het COA: Een blik in het jaarverslag leert dat het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) winst maakt. Best dikke winst zelfs, €23,5 miljoen over 2015 en €24,2 miljoen over 2014.

Zo gaat dat dus ook, het is booming business, vluchtelingen, hele vakantieparken, die niet meer rendabel zijn worden afgehuurd om zoveel mogelijk winst te maken, wie erin komt zal ze een rotzorg zijn, degene die het verhuren, als het maar winstgevend is!

En het COA die stopt er het liefst jonge alleenstaande mannen in, dat is lekker goedkoop, kunnen bij elkaar hokken en dat is weer winst voor het COA. En Rutte en Ascher die vinden dat allemaal prima, wij ook (stomme) Nederlanders. Zij moeten volgens het kabinet ook snel aan het werk. Welk werk? Onze grootste liberaal Pechtold D’66, versprak zich deze week en zei dat er i.p.v. 550.000 werkelozen er 2 miljoen zijn, zomaar bij het NOS journaal, hij corrigeerde dit door te zeggen dat er 2 miljoen aan een baan geholpen moeten worden!

En de vluchtelingen moeten bij onze ouderen ingezet worden,in verpleeghuizen, lekker goedkoop, de reguliere zorg wordt wegbezuinigd dus zet je gewoon vluchtelingen in die amper Nederlands spreken, bij ouderen mensen,die sowieso al afgeschreven zijn in Nederland en wegkwijnen in een verpleeghuis.

Ook hebben we nu een heus groot “ghetto” in Calais, Frankrijk, waar niemand iets aan doet en dat groter bij de dag wordt, schande. En als klap op de vuurpijl, waarschuwingen in de media dat er een nieuwe stroom vanuit Libië (ook al een land kapot gemaakt door de VS en NATO) onze kant op komt!

Nederland is ziek, zwaar ziek en het medicijn voor verloedering, uitverkoop van normen en waarden is nog niet gevonden. Europa gaat ten onder aan haar eigen politiek en dommigheid! Stoppen kunnen ze het niet.

Metronieuws

Advertisements