By: Sonja

Voor het conflict in Syrië, was de wijk Layaramoun , in Aleppo  de industriële wijk van de stad. Toen het conflict begon in 2011, veroverde de 16e divisie van de zogenaamde FSA (Furquat 16), onder het commando van KHALED Hayani deze wijk:


KHALED HAYANI:Geboren in Hayan (Aleppo platteland), Khaled Hayani was een berucht en bekend aanvoerder in Aleppo van het FSA, met vele controverses.
Onder zijn bevel zijn 203 burgers in Aleppo vermoord.  Dit gebeurde van juli / 2014 tot 10 december / 2014, gedood door granaten, IED’s, gasflessen en mortieren afgevuurd door het Badr Martyr bataljon onder leiding van Khalid Hayani, afgevuurd op burgers op gebieden die onder controle stonden van de Syrische regering.

Doden:42 kinderen, en meer dan 25 vrouwen naast 136 mannen en jonge mannen (16-18 jarigen).
Niet minder dan 700 burgers raakten gewond, onder wie vrouwen en kinderen, 25% van hen raakten ernstig gewond voor het leven.

Deze man, als je hem een mens kunnen noemen, beroofde  de fabrieken in de wijk Layaramoun van al haar dure apparatuur en verkocht het (de apparatuur) aan Turkije in een miljoenen deal.
Hij maakte van  de fabrieken wapen winkels/opslagruimte, de fabrieken  produceerde  bommen, granaten mortieren, om meer burgers in Aleppo te doden. Na hun nederlaag door het Syrische leger, vluchtten zij de stad uit richting Turkije,  rapporten claimen van zijn dood, als hij nog leeft is hij naar Europa gevlucht, vermomd als vluchteling, samen met zijn overgebleven brigade leden, het aantal is onbekend, maar zeker tientallen. Deze leden doen zich voor als slachtoffers van Assad en zijn bommen!!!

De Nederlandse regering neemt de stelling in dat deze “vluchtelingen” gevlucht zijn voor Assad en zijn bommen daardoor krijgen zij asiel, eigenlijk zijn zij terroristen en schuldig aan het doden van vele Syrische burgers.

De versie van de bombardementen:

Hieronder een video, waarin in duidelijk beschreven is, wat wij activisten al 6 jaar weten:

https://www.youtube.com/watch?v=1WzaUWBy1J4

Voordat het Syrische leger en Russische leger bombarderen, geven zij opdracht aan de burgers, die nog in de bezette wijken wonen, om de wijk te verlaten. Het Syrische en Russische leger beschikken over geavanceerde apparatuur die het mogelijk maakt deze ( in de steden) vaak onprofessionele terroristen af te luisteren, zodat zij (het leger) weten wanneer er een aanval komt van deze lieden, op de burgers en het leger. Zij (zogenaamde rebellen) draaien het westen een rad voor de ogen om te zeggen dat Assad dan onschuldige burgers gedood heeft. Bewijzen zijn er tientallen, zo niet honderdtallen. Het zal boven water komen en veel van deze rebellen, gesponsord door het westen, hebben wel bloed aan hun handen, veel bloed! Bovendien zijn vele brigades extreme jihadisten!  Welkom in Europa zou ik zeggen toch?

Advertisements