Parijs, de stad van de romantiek, de Franse revolutie, maar ook de hoofdstad van het land, dat Syrië en Libanon gekoloniseerd heeft, niet te vergeten, Algerije, Tunesië, Marokko en vele andere Afrikaanse landen.

Is het niet raar, een land dat Syrië tot 1947 bezette, de mensen vermoorde, onderdrukte , nu  terug is en zeggen dat zij DAESH gaan bevechten in Syrië?

Hoe denken dat ze het gevoel is, van de oudere Syriërs die tegen hen de Fransen vochten, het schrikbewind van Frankrijk overleefden, in het bijzonder de Druzen, vele legendarische helden hebben tegen de Fransen gevochten waaronder:
Sultan_al-Atrash
Sheikh Hilal al-Atrash, het leiden van zijn legers tegen de Franse Mandaat, 24 augustus 1925 bekend als: Sultan_al-Atrash

De Druzen lijden nog steeds onder bezetting,  in de Golanhoogten door Israël, die het land stalen en nu hun olie en verkopen aan het westen, ook naar Nederland en natuurlijk, altijd betrokken zijn de Amerikanen, de neo-cons, onder Bush, net als Cheney, de eigenaren van grote oliemaatschappijen.

Nu, de Fransen weer komen, dit keer om ISIS te vernietigen , of hoe we zen in het Arabisch noemen: DAESH. De wereld op zijn kop, want er zijn zoveel geruchten en het bewijs gaat rond , dat het hetzelfde land Frankrijk, indirect DAESH ondersteunen, door het kopen van olie, net als alle andere Europese landen doen, gestolen olie van DAESH.

CCnzEQ6WYAAmlUM

Geloof niet in de  onzin dat Assad  de olie koopt van  DAESH. De olie van DAESH wordt vervoerd naar Turkije, vanaf daar gaat het naar  Europa, ook naar Nederland. Wij kopen olie van  DAESH. Syrië heeft nog steeds zijn eigen olievelden, al zijn het er minder, die nog steeds onder controle van de Syrische regering staan. En de rest, ik noemde het al, de Golanhoogte, bezet door Israël, behoort tot Syrië, de olie van daar wordt door Israël verkocht aan het westen en Amerika.

Wij in het Westen zijn de criminelen door het kopen van olie uit Turkije,  van DAESH en Israël, die Palestina bezet ..

Advertisements