Gisteren 12 april vond er een demonstratie in den Haag plaats, waar een grote groep van ongeveer 100 man bijeen kwam, bestaande uit: Syriërs, Nederlanders, Belgen, Turken, Armeniërs en Koerden om de gruwelijke gebeurtenissen van afgelopen week (en) te herdenken en tegen te demonstreren. De dood van Pater van der Lugt in Homs, de inval in Kessab en bovenal de vele vermoorde Syriërs en de slachtpartijen die dag in dag uit doorgaan, het westen Assad afschildert al een grote dictator. Terwijl de eigenlijke schuldigen aan de oorlog Erdohan, de huidige Turkse regering en Amerika zijn  met hun verdefelijke buitenland beleid en de westerse landen die dit steunen.

Nederland die indirect in de oorlog betrokken is om nog steeds de Patriot raketten niet terug te halen, die gestationeerd zijn aan de Syrische grens in Turkije.

Wij als groep hebben gisteren een statement willen maken om deze afschuwelijke ontwikkeling in de huidige tijd een halt proberen toe te roepen en laten zien dat er mensen, ook Nederlanders zijn die opstaan en deze daden veroordelen.

Verder komt het verhaal van Pater van der Lugt over zijn begrafenis niet aan de orde in de media.

Hij is namelijk een begraven achterin de kloostertuin in Homs, de plek waar hij dit wilde, maar er werd niet toegestaan, door de huidige onderdrukkers (al-Queda ISIL) om hem een christelijke begrafenis te geven. Hij is simpelweg in een gat in de grond gegooid, s’avonds laat. Een christelijke begrafenis was niet toegestaan.

Hieronder een impressie van de demonstratie/manifestatie die begon op het Malieveld, voor de Turkse ambassade en en eindigde op het plein voor de 2e kamer in de Den Haag.

TURKSE AMBASSADE:

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

 

HET PLEIN

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

WEER TERUG NAAR HUIS

2014-04-12 14.28.12.jpg wordt weergegeven