15-11-2016

By: Sonja van den Ende

Afbeeldingsresultaat voor leugens van de elite

Gisterenavond, dacht ik naar een “onafhankelijke journalistieke documentaire”van de VPRO, te gaan kijken over “echte”burgerjournalisten.

Maar al snel werd duidelijk, dat het weer een eenzijdige visie was, over een organisatie die Breitbart heet en eigenlijk  een “tool” zijn van de westerse media propaganda machine (en politiek) om de oorlog (en) in Syrië en Irak te promoten, d.m.v. hun organisatie: http://www.breitbart.com/, die kantoren in vele plaatsen in de wereld heeft, dus verre van burgerjournalisten zijn, dit is te vinden op de voorpagina van hun website:

“There is talk of Breitbart bureaus opening in Paris, Berlin and Cairo, spots where the populist right is on the rise. A bigger newsroom is coming in Washington, the better to cover a president-elect whose candidacy it embraced.”

Zegt alles, zij steunen samen met de organisatie : https://airwars.org/about.html, burgerjournalisten, zij betalen en sponsoren hen. Hoezo onafhankelijk? Het zijn organisaties om oorlogen in het midden-oosten te promoten, zonder een onafhankelijke journalistiek, je kunt hen op één lijn zetten met de “White Helmets” gesponsord door NETFLIX, zo is de oorlog een “Hollywood”style industrie geworden, met gecreëerde vijanden. Vijanden die niet in hun yuppie-achtige stijl wereldbeeld horen, wat zij links progressief noemen, is een show, een farce, ver weg van het echte leven.

Afbeeldingsresultaat voor bellingcat een valse NGO org cartoon

Deze gevaarlijke ontwikkeling, kost wel miljoenen mensenlevens, maar dat schijn hen niet te deren, dat staat veraf van hun visie op het leven, het zijn inmiddels “regimes”met dictatoren, die moeten dood, of er dan ook duizenden mensen dood gaan, is een bijkomende zaak, belangrijk is de boodschap van gelijkwaardigheid, democratie en vrijheid van meningsuiting, in hun eigen  gecreëerde wereld. Waar zoals we met de VS verkiezingen gezien hebben dat 75% van de bevolking buiten de boot valt en daarom Trump gestemd hebben.

Wat zijn ze hard gevallen, deze zogenaamde linkse progressieve, die zoveel ellende gebracht hebben in de VS en de rest van de wereld! Oorlogen die miljoenen mensen het leven gekost heeft. Families uit elkaar gerukt en dat durft te gaan protesteren tegen racisme, gelijkheid? In de VS waar de grote afro-amerikaanse bevolking leeft zoals in Afrika, of nog erger, zo arm dat je er tranen van in je ogen krijgt en dat met een afro-amerikaanse president!  Waar alleen 24% van de bevolking een Universiteit of gelijkwaardige opleiding kan volgen, omdat studeren gemiddeld 50.000 dollar kost? In Nederland is deze trend ook gaande, de jeugd kan ternauwernood een MBO betalen, 1100 Euro lesgeld en de eerste 2 jaar GEEN gratis OV.

Terugkomend op Breitbart, Airwars en recentelijk ook Bellingcat.

Bellingcat is een organisatie alweer gesponsord door bovengenoemde elite, die denkt de wereld te bezitten en het niet zo nauw neemt met de waarheid. Denk aan het demoniseren van Rusland en Syrië..Alles is de schuld van Assad en Poetin, de zogenaamde oppositie in Syrië, was van het begin aan gefinancierd door Soros, Saoedi Arabië, Qatar, het moest een revolutie van orthodoxe soennitische moslim extremisten worden en dat is maar voor een gedeelte gelukt. Syrië was te sterk, de bevolking wil geen extremisten en vochten terug!

Ook heeft deze pseudo Bellingcat organisatie, die studenten recruteerd, liefst zo jong mogelijk, die zijn nog te indoctrineren, het MH17 onderzoek, ten dele uitgevoerd en natuurlijk Rusland beschuldigd, logisch toch? Onafhankelijke journalistiek is zo dood als een pier in de westerse wereld!

Over Bellingcat: (Engels):

Bellingcat uses open source and social media investigation to investigate a variety of subjects, from Mexican drug lords to conflicts being fought across the world. Bellingcat brings together contributors who specialise in open source and social media investigation, and creates guides and case studies so others may learn to do the same.  Bellingcat founder  is Eliot HigginsEliot Higgins (born 1979), who previously used the pseudonym Brown Moses, is a British citizen journalist and blogger, known for using open sources and social media to investigate the Syrian Civil War, 2014–15 Russian military intervention in Ukraine and the downing of Malaysia Airlines Flight 17. He first gained mainstream media attention by identifying weapons in uploaded videos from the Syrian conflict.Verder staat erbij dat hij een werkeloze huisvader was, getrouwd met een Turkse vrouw en begon met als hobby Syrië te onderzoeken en kwam als eerste met de beschuldigingen over de “Barrel Bombs”, vanuit zijn “veilige huis” in de UK, begon hij als hobbyist  en richtte Bellingcat op, met totaal geen achtergrond te hebben in wapens of het Midden-Oosten… de EU landen en VS luisteren naar hem, hij is één van de 2 bronnen die gebruikt worden, door de “kapotte”westerse media, samen met die “moslimbroerder” in het  VK, genoemd het Syrian Observatorium. Ik heb herhaaldelijk geschreven dat deze Rami Abdulrahman een “one-man” kantoor heeft, vanuit zijn huis in Coventry, RT bracht hem vorig jaar nog een bezoekje. Deze Rami heeft al 15 jaar Syrië niet meer bezocht en is daar veroordeeld omdat hij aanslagen voorbereid heeft en lid is van de Moslimbroeders, nu Al-Queda-Al-Nusra-Fateh al Sham-Ahrar-as Sham.

Als je dit allemaal op een rijtje zet, weet je gewoon dat het, eigenlijk oorlogen zijn, allemaal georganiseerd en begonnen door de VS en haar handlangers de EU. Met als droevige bijkomstigheid, dat Nederland en België de landen zijn die het minst transparant zijn over bv. burgerslachtoffers!

Afbeeldingsresultaat voor leugens van de eliteMaar nu hebben we Trump, Poetin en Assad, die blijken de sterkere en meest betrouwbare leiders te zijn, blijkt wel als je met meerderheid verkozen wordt. De burgers hebben meer vertrouwen in deze leiders, als in Obama, Clinton, Rutte, Hollande en Merkel.  Die helpen, om het maar makkelijk uit te drukken hun landen naar de knoppen. Met vluchtelingen, werkeloosheid en het niet luisteren naar burgers.

Het wordt door hen afgedaan als populisme en rechts extremisme, ik zou het liever een revolutie van de burgers noemen, die te lang naar deze leugens van de “elite”moesten luisteren en er schoon genoeg van hebben!

Afbeeldingsresultaat voor leugens van de elite

 

 

Bronnen:

https://en.wikipedia.org/wiki/Eliot_Higgins

https://www.rt.com/news/317813-sohr-visit-syria-long/

VPRO, Breitbart, Airways, Belingcat, Wikipedia

Advertisements