25-10-2016

By: Sonja van den Ende

Zuster Hadice tijdens haar speech "Brandherd Syriën".
Zuster Hadice tijdens haar speech “Brandherd Syriën“.

Afgelopen weekend bezocht ik een belangrijk congres in Duitsland: “BRANDHERD SYRIËN, één van de spreekster was: Zuster Hadice Dogan, een kloosterzuster, een  Aramese (Syrische) non,  van de Syrisch-Orthodoxe Kerk, zij is novice bij  het  “Warburg” klooster, gevestigd  in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen.

Zuster Hadice is een opmerkelijke uitgesproken non, zij reist meerdere malen per jaar naar Syrië en Irak, om de mensen, m.n. meisjes en vrouwen , te helpen, te midden van het vreselijk “armegedon”wat zich in het Midden-Oosten afspeelt!

De toehoorders, zo’n 200 genodigden voor het congres, vielen stil, toen zijn haar verhaald deed, ondersteund met video’s en foto’s. De gruweldaden die zij met eigen ogen gezien heeft, de bewijzen van minstens 19 massagraven in Syrië en Irak, waar jonge meisjes en vrouwen op brute wijze gedood zijn, de foto’s logen niet en de zuster ook niet, de zaal was met tranen geroerd. De gruweldaden die gebeurd zijn, terwijl, zo zegt zij het: het westen, de westerse kerk, de politiek en de mensen zwijgen als het graf, over wat deze meeste vrouwen is overkomen: christenen, yazidi’s, alawieten, Druzen, sjiieten  en soennieten.

Ook heeft zij met eigen ogen gezien, tijdens, één van haar reizen. Dat de VS, samen met de zogenaamde coalitie, daadwerkelijk wapens en bevoorrading aan IS stuurt, vanuit de lucht en over land, zij heeft een verlaten IS bolwerk bezocht in Syrisch Koerdistan, waar de wapens en voorraad nog van etiketten voorzien waren en de lokale bevolking haar vele  bewijzen gegeven heeft over “speciale vluchten” van de VS en de coalitie, wapens werden vanuit vliegtuigen gedropt!

Over Erdogan en Turkije wilde zij alleen maar zeggen, dat er steden zijn in Turkije, die totaal verwoest zijn zoals : Diyarbakir en Giazantep. Daar woonden Koerden, meeste PKK aanhanger, die door het westen op een “terroristisch lijst”staan en dus gewoon met goedkeuring van de EU en VS afgeslacht mogen worden door Turkije!

Ook bezocht zij, of wilde dit, het Koerdistan van Barzani. Barzani de grootste verrader van de Koerden, heeft het al jaren op een akkoord gegooid met Erdogan en de EU. Zij collaboreren met Turkije, ook met Israël, dit alles voor de IS olie, die rijkelijk naar Europa vloeit.

Zuster Hadice omringt door "congresleden"
Zuster Hadice omringt door “congresleden”

Zuster Hadice, mocht geen gewonden bezoeken in het gecontroleerde Koerdistan van Barzani, de christen en yazidi’s zijn weggestopt, maar na lang aandringen is het haar gelukt om een aantal slachtoffers te bezoeken van IS en andere “brigades”gruweldaden. Meisje die ontvoerd waren, verminkt voor het leven, beroofd van kinderen en ettelijke malen verkracht en misbruikt!

Deze grote pijn, zou het westen moeten zien, het westen met hun oorspronkelijke “christelijk”inslag, laten maar mondjes maat, christelijke vluchten toe in Europese landen. De meerderheid van de vluchten zijn “jonge”vaak moslim mannen, waarvan ettelijke  met een “vals”Syrisch paspoort, gevlucht zijn!

Deze paspoorten, werden 2 jaar gelden gestolen uit Syrische overheids gebouwen en massaal gebruikt (nog steeds) door “vluchtende” IS en andere “brigade” aanhangers, die met de grote stroom vluchtelingen in 2015, naar Europa, m.n. Duitsland is gekomen.

In ieder Duits dorp, treinstation, zie je veel van deze “jonge mannen” gekomen met echte of vooral “valse”Syrische paspoorten en nu zich onder de “ontwetende”Duitse en Europese bevolking bevinden , een kruidvat, zoals zuster Hadice en vele anderen zeggen. Het bewijs heb ik afgelopen kunnen zien, gedurende mijn reis en verblijf in Duitsland!

Om met de woorden van “zuster Hadice”af te sluiten: We moeten de ogen en oren openen van de “gewone” bevolking. Zij moeten inzien dat de politieke leiders in Europa, een criminele daad begaan hebben tegen hun eigen bevolking en hen willens en wetens bloot stelt aan criminaliteit en terrorisme!

 

Wordt vervolgd….

 

 

 

 

Advertisements