13-10-2016

By: Sonja

Afbeeldingsresultaat voor propaganda oorlog van de VS tegen Rusland

Vergif is het, wat de media en politiek verspreiden, naar hun eigen burgers. Je wordt gewoon “onpasselijk”als je het Nederlandse nieuws leest, naar zogenaamde “talkshows”kijkt, de politici hoort spreken. Zo ziek is het nog niet geweest sinds de laatste jaren echt.

Afbeeldingsresultaat voor propaganda oorlog van de VS tegen Rusland

Een greep uit de “westerse”media

De oorlog in Syrië, is gewonnen door Syrië, met behulp van Rusland en andere “vrije” landen zoals je dat noemt. Dus de VS en Europa staan in haar hemd, letterlijk, gewed op het verkeerde paard. Rusland hebben ze onderschat en heel erg belangrijk, de WIL van de Syrische bevolking, die ondanks haar vele verliezen geen terroristen en sharia opgelegd wil krijgen van de VS, Qatar, Saoedië Arabië en Europa.

Irak en Afghanistan en Libië waren te zwak en zijn door de VS en Europa totaal kapot gemaakt, er heerst dood en verderf, een gelovige  zou het “armageddon” noemen. De wereld  op zijn allerslechtst.

Je zou dus denken, dat mensen toch enige wrok zouden tonen, ik bedoel de “elite”en met de “elite”bedoel ik: politici, bankiers en  financiële instituten, die de schaduw regering vormen, de politici zijn alleen maar “trek”poppetjes, die luisteren naar deze verderfelijke lui.

Het gaat nu in rap tempo, de propaganda wordt zo erg, dat ik echt vrees, dat het te laat is en de bom ergens gaat vallen, of een cyberoorlog, chaos, burgeroorlog in Duitsland. De tekenen zijn er overduidelijk. Ik ga niet weer alle feiten opsommen, die weten we wel, oorlog , vluchtelingen etc.

Afbeeldingsresultaat voor propaganda oorlog van de VS tegen Rusland

Het is gewoon allemaal gepland, anders kan het niet. De walgelijke verkiezingen er nog bij in de VS, waar het thema lijkt te gaan over vrouwen verkrachtingen, door Bill Clinton, of  tapes van Donald. De zieke Hillary en de bijna demente Bill, dement van cocaïne, drank en sex. Dit representeert de VS. Dit gaat regeren? Ik denk de VS is totaal kapot  echt, denk aan de armoede, geweld, totaal verknipte soldaten, die in landen waar ze nog nooit van gehoord hebben , burgers moeten vermoorden!

Afbeeldingsresultaat voor propaganda oorlog van de VS tegen Rusland

Het is echt beneden peil wat er gebeurt en de politiek in Nederland, die is stil, muisstil, staat als een huis achter de VS en praat braaf na wat zij zeggen. De linkse partijen zijn het allerergste, als je überhaupt van “linkse”partijen kunt noemen. De SP, GroenLinks zijn bezig met zorg en “yes we can”, terwijl de wereld om hen heen kapot gaat! De zogenaamde Internationale Socialisten stellen petities op over het “beest “Assad en Poetin”hen te veroordelen. Een zekere Miryam Aouragh, waar ik van vele mensen berichten over krijg, is van het ergste soort:

Brief aan Jeremy Corbyn:.

O.a. ondertekend door Miriyam Aouragh – vroeger een vooraanstaande activist van de IS (Internationale Socialisten) ; was destijds vaak een – uitermate krachtige – spreker tijdens de grote Palestina solidariteit en anti-oorlog demonstraties; sinds enkele jaren woonachtig en actief in Engeland.)

Dear Jeremy: it’s time to speak out on Syria
An open letter to the Leader of the Labour party from concerned Labour party
members, Momentum activists and socialists.
8 October 2016
https://www.opendemocracy.net/uk/various/dear-jeremy-its-time-to-speak-out-on-syria

Dit noemt zichzelf socialist, fascist zou een betere benaming zijn.

Deze situatie in Nederland is “polarisatie”, dat is wat de politiek en haar beleid veroorzaakt heeft bij de burgers..Extreem links of rechts. Dezelfde situatie, in een andere vorm, in de jaren 30, gevaarlijk..zo gevaarlijk, ik denk niet alleen aan bommen, maar aan burgeroorlog en chaos.

Op bv: Nu.nl, de Telegraaf en andere “propaganda” kranten krijgen we elke dag dezelfde leugens voorgeschoteld: doden, ziekenhuizen, bombardementen in Syrië. Ik ken Syrië erg goed en weet dat er niet zoveel ziekenhuizen waren in de wijken in “oost-Aleppo” en voor de bombardementen en doden? Krijgen we info van de “White Helmets”, de “Hollywood al-Queda van de UK en VS” en de “Moslimbroeder”in de UK. Weten we nog allemaal de Britste doodgeschoten Jo COX ?:, laat nou net haar echtgenoot, vlak voor haar dood een grote som geld overgemaakt hebben aan de “White Helmets” en tot zijn nek toe in deze organisatie zit , misschien vond zijn vermoorde echtgenote dit niet zo’n goed idee? Hij “Brendan Cox”werkte voor Save the Children, was een mede oprichter van de “White Helmets”en werkte voor :Prime Minster Gordon Brown als Special Adviseur.

Afbeeldingsresultaat voor brits parlementslid vermoord

Mij hoop is nog steeds dat de bevolking tot bezinning komt, maar ik vrees het ergste. Het gaat van kwaad tot erger. Schuldige voor mij zijn de zogenaamde liberalen, socialisten en sociaal democraten, die hebben de boel, in opdracht van de VS laten escaleren in het Midden-Oosten, Afrika en nu ook in Europa. Duitsland is het ergste, daar sluimert echt een burgeroorlog.

Mijn koffer staat in ieder geval gepakt!

 

 

Advertisements