6-10-2016

By: Sonja

https://i0.wp.com/www.veteranstoday.com/wp-content/uploads/2016/10/fb.jpg

Een poster,  propaganda, die de “White Helmets” gebruiken in westerse landen, natuurlijk worden deze gemaakt in de VS en Europa, die sponsoren terroristen.

Veel geruchten doen de ronde, in de westerse pers, over Aleppo, de bommen, de leugens van Al-Nusra en Al-Queda, het demoniseren van Russen en Assad.

Nu gaan zelfs wetenschappers er zich mee bemoeien, je zou denken, dit zijn hoogopgeleide mensen en zullen eerst, voordat ze überhaupt iets ondertekenen of zich uitspreken over een zaak, grondig onderzoek doen, dat gebeurd in de wetenschap!

Maar nee hoor, er is gaat nu een petitie rond op het internet, natuurlijk opgepikt door de Nederlandse media, want het is volgens bronnen, een Nederlands initiatief, met als waarschijnlijke  aanstichter: Drs. Paul Aarts (alweer, ik schreef al eerder over hem), een (gerenommeerd, maar dat zijn ze allemaal) Midden-Oosten deskundige, die zelfs gelieerd was met:

Zeytun Academic Exchange

For teaching purposes he has cooperated with the School of International Relations and the Faculty of World Studies (University of Tehran) in Iran (a yearly exchange programme); in Syria with the University of Kalamoon, Deir Atieh); in Yemen with Sana’a University and the Yemen College of Middle Eastern Studies, Sana’a); in Morocco with Ecole de Gouvernance et d’Economie (EGE) in Rabat; and in Iraq with the American University of Iraq, Sulaimani, and the University of Kurdistan, Hawler (Erbil).

Raar verhaal, als je zo verbonden met het Midden-Oosten, maar al snel blijkt dat hij ook in Saoedi Arabië was en misschien wel hun belangen vertegenwoordigd, een andere verklaring is er niet, want als je “zogenaamde: menselijkheid” hoog in het vaandel hebt staan, moet je, je uitspreken over wat Saoedi Arabië doet in Jemen!

Afbeeldingsresultaat voor paul aarts

Paul Aarts, verspreid zijn propaganda in het 8 uur nieuws!

Deze man, een fervent Assad en Poetin hater, dat spreekt hij uit in diverse TV programma’s, heeft nu een aantal wetenschappers zo gek gekregen om een petitie tegen Assad te beginnen. Zo ondersteunt hij  indirect de “terroristen”in Aleppo, want daar ga ik weer: al ettelijke malen is er bewezen, door mij en anderen, dat er geen “gematigde”rebellen zijn, alleen Al-Nusra, Al-Queda, Ahrar as Sham en IS  zijn in oost-Aleppo en terroriseren 1.5. miljoen mensen met hun “Hell canons”en andere oorlogstuig uit de VS!

Ben je tegen oorlog en geweld, vertel dan het hele verhaal, over Jihadisten die mensen vermoorden en begonnen zijn met deze nietsontziende oorlog! Maar begin niet over bommen, mag hoor, maar haal de bommen van de zogenaamde coalitie en de VS er dan ook maar even bij. Als je zo bezorgd bent, kun je de situatie in Jemen ook noemen, hij heeft tenslotte relaties met Jemen, blijkt uit zijn CV (boven).

Maar ach dat is allemaal niet zo belangrijk voor de wetenschap, bommen van Assad en Poetin en heulen met de “White Helmets” daar gooi je hoge ogen mee in de westerse media. Leugens en bedrog vieren hoogtij, ook onder wetenschappers, geacht intelligente mensen te zijn, zetten zich nu in voor de propaganda oorlog van het westen! Steunen zo indirect Jihadisten en terroristen!

bron: http://www.aleppo-appeal.org/Petition/

 

 

 

Advertisements