kamp

3-10-2016

By: Sonja

Afgelopen zaterdag ,1 Oktober 2016, stonden ze er dan: de “Blockbuster White Helmets”gesponsord by Hollywood en “Netflix”, in een alliantie met Amnesty International, Pax Christi Nederland en de Socialistische Partij (SP). Demonstrerend voor de Russische ambassade in Den Haag. Een handvol mensen, die geloven in Hollywood sprookjes en geen kaas gegeten hebben van “buitenland politiek”, oorlog en vrede!

Demonstreren tegen de “kindermoordenaar”Assad en het “beest”Poetin, die toch zo slecht zijn en bommen gooien op een (klein deel) van Aleppo, waar volgens hen “rebellen”vechten tegen het vreselijke Assad regime.

In eerdere artikelen, heb ik al aangetoond, dat er geen “gematigde”rebellen zijn, met name in oost-Aleppo, zijn AL-Queda, Al-Nusra, Ahrar al Sham en IS alleen aanwezig. Aangetoond heb ik mijn laatse artikel, dat de NOS spreekt met een Al-Queda terrorist, vanuit Handarat kamp (Palestijns vluchtelingenkamp in oost-Aleppo), een kamp bezet door hen, de al-Queda terroristen, vol met Syrische/Palestijnen. Deze journalist is een ordinaire terrorist, die nota bene gezocht wordt door de “UK”,  bij hen vermeld staat op een lijst met “gezochte”terroristen: Misschien is hij nu ook dood, door de bommen van Assad, deze geradicaliseerde Marokkaan of Saudiër, die talloze onschuldige mensen, waaronder ook kinderen en vrouwen, vermoord heeft!

Het artikel van een paar dagen geleden:

Nederlandse NOS werkt samen met Al-Queda terroristen

By: Sonja

Gisterenavond 28 september 2016, was ik als gewoonlijk even naar het nieuws aan het kijken en ik werd even niet goed, (wordt ik meestal niet van het Nederlandse nieuws) de NOS praat met een Al-Queda terrorist en krijgt haar informatie uit oost-Aleppo, direct van Al-Queda, het was zelfs een “hot-item” op Twitter, zeiden de verslaggevers.

Het is allang, bewezen, dat er geen “gematigde” rebellen meer zijn in Aleppo, of Syrië, die waren  er nooit, de revolutie bestaat niet , maar tot revolutie gemaakt door het westen. De moslimbroeders zaaien dood en verderf, die werden steeds radicaler en splitsten zich op in in Al-Queda, Al-Nusra, Ahrar as Sham, ISIS en andere brigades, met  extremistische achtergronden!

Terugkomend op gisterenavond, opeens komt er een zogenaamde journalist in beeld bij het NOS journaal van 6 uur, die er sowieso al vreemd uitziet (zie foto, het uiterlijk van een jihadist). Hij vertelde natuurlijk dat er weer eens ziekenhuizen zijn gebombardeerd, ondertussen vertellen ze dit verhaal zo vaak, dat je zou gaan denken dat er wel honderden ziekenhuizen zijn in Aleppo, ook zie je steeds dezelfde beelden opdoemen.

Wat hij misschien eigenlijk bedoelde, is dat Al-Queda en Al-Nusra (de enige overgebleven groep) in kamp Handarat (een Palestijns vluchtelingenkamp gegijzeld door terroristen) in het nauw gedreven worden door het Syrische leger, Hezbollah en de Palestijnse strijders van Liwa al-Quds, die de terroristen verdrijven uit het kamp, maar daar hoor je niets van in het westen, omdat het Palestijnen zijn, gegijzeld door terroristen. En journalisten in het westen alleen over oost-Aleppo mogen schrijven, waarschijnlijk, dus over terroristen.

En daar komt hij opeens in beeld : de zogenaamde journalist: Zuhair al Shimali:

De NOS en de westerse media gaat prat op “fact checking”,  bij Syrië doen ze dat maar niet, redenen: Het westen zo ook Nederland, zijn of dom en geloven alles wat hun “vrije” broederland de VS zegt, of het moet geheim blijven, ik ga voor het laatste. Kosten wat het kost, moet de “proxy”oorlog tot een einde gebracht geworden, met als doel “regime change” in Syrië en nu ook in Rusland.

De Nederlandse bevolking krijgt te horen dat Al-queda terroristen zijn en de NOS praat gewoon met hen, want als je even “fact cheking” gaat, blijkt al snel dat deze journalist geen journalist is maar een Al-queda terrorist, nota bene vermeld op de “UK list of terrorists – wanted persons”:

 Gov.uk AL-QUEDA WANTED: 21 sep. 2016 – POB: Iraq a.k.a: (1) ALJARBA, Tarad (2) AL-SHIMALE, Abu-Muhammad Nationality: Saudi Arabian Passport …… MAGHRIBI, Zouheir Nationality: (1) German (2) Moroccan Passport.

Verblijfplaats onbekend, nu het is bekend hij zit gewoon in oost-Aleppo, Handarat kamp en houdt Palestijns/Syrische burgers gegijzeld..

Zo voorziet het westen haar burgers van informatie en bericht over de nare president Assad en zijn Syrische burger aanhangers (20 miljoen) die bommen gooien op hun eigen bevolking,zeker gooien ze bommen , op terroristen zoals Al-Shimale,  die nog niets eens uit Syrië komt, maar gerekruteerd is door de VS en haar bondgenoten (lees ISIS, daar zijn ook genoeg bewijzen voor, AL-Queda is zoals we weten door de VS opgeleid en resulteert in IS).

Nederland is niet het enige land, ook Duitsland, Frankrijk en België praten regelmatig met dit soort terroristen, allemaal terug te vinden op media berichten. Het enige waar de “reguliere”media niet zo goed in is, is “fact checking”en onderscheid maken tussen terroristen en “echte burgers” Maar dat is ook niet de bedoeling van de westerse media en politiek.. De nare Assad en nu ook Poetin moeten weg!

Bron:

NOS Journaal 28-9-2016

Uk government sancion Al-Queda list.

 

Verder over de “White Helmets”:

De rol en “functie”van de zogenaamde “White Helmets”is ook allang bewezen: een organisatie gesponsord door de VS. Deze lui, zijn allemaal stuk voor stuk lid van AL-queda en Al-nusra, ze zetten als het hen uitkomt een “witte helm”op en gaan zogenaamd mensen redden. M.n. kinderen, die opgetuigd, geschminkt worden voor de “speciale foto”, die dan weer verzonden kan worden naar westerse media, zodat iedereen ah en wee kan roepen, die barbaar van een Assad doodt zijn eigen bevolking.

En dan die bommen op ziekenhuizen, voor de oorlog, telde oost Aleppo 3 reguliere ziekenhuizen. Als we de media mogen geloven , zijn er afgelopen weken wel 20 gebombardeerd. “Factcheking” maar weer NOS en politiek!

Propaganda allemaal, het demoniseren van de “vrije”landen is al een tijdje aan de gang en het grootste obstakel is Rusland. Dus ga je hen van alles de schuld geven, MH17, bommen op Syrië, dictatuur en verklaar je hen tot vijand van het “vrije”westen, die samen , gebroederlijk met de VS het aansturen op een wereldoorlog.

Dan nog het lef hebben om voor de Russische ambassade met deze onzin te gaan staan, is het toppunt, hoe kunnen zogenaamde organisaties voor vrede daar gaan staan? Hoe kunnen socialisten daar gaan staan? Ik denk echt dat deze socialisten allemaal “nep of dom” zijn en hun idealen verraden hebben. Hun buitenlands beleid is het  Amerikaanse imperialistische  beleid, het enige waar ze (in Nederland) voor staan is een zorgfonds..Ze kunnen zich beter de partij voor de zorg noemen, want het gevaar van een WWIII, of het polariseren van de samenleving, m.b.t. het vluchtelingenvraagstuk, gaat totaal aan hen voorbij.

Een gevaarlijke periode is aangebroken en de Nederlandse politiek, die gelooft nog in vrijheid en democratie, toch heerlijk dat je lui achterover kan zitten en deze sprookjes dagelijks tot je neemt?

 

 

Advertisements