By: Sonja van den Ende

Gisteren was het dan eindelijk in het nieuws, niet als hoofd item, maar gepresenteerd als een “bijzaak” nieuws item: Duitsland adviseert haar burgers een voorraad aan te leggen voor in ieder geval 10 dagen, water, meel en houdbaar voedsel. Nu dat doe je natuurlijk als regering niet zomaar!

De achterliggende gedachte is dat de “oorlog “die nog moet gaan komen en al deels begonnen is, nu zijn hoogtepunt gaat bereiken. Ik schat in september of oktober. Dan zullen we, volgens vooraanstaande economen, een “beurscrash”beleven die zijn weerga niet kent. Natuurlijk zal het kapitalisme ineenstorten als een kaartenhuis en anarchie en geweld uitbreken! Tel daarbij op de al bestaande oorlogen die de VS en de EU/NATO voeren in Syrië, Irak, Afghanistan, Jemen, Mali, Libië en de coup pogingen in Zuid-Amerika, denk aan: Brazilië, Venezuela. En als klap op de vuurpijl het slepende conflict, waar de media erg stil over is: De Zuidzee crisis: China en de VS hebben daar een hoogoplopend conflict over delen van de Chinese zee, oorlogsschepen zijn al gestationeerd van beide kanten! Daarbij de talloze vluchtelingen in Europa en het “doem”scenario is compleet. IS is in Europa, dat weten we maar al te goed, de laatste maanden! Ook een groot gevaar is de “Cyber”oorlog, die zomaar vliegvelden, watervoorraden, etc.  kan platleggen!

Zover is het dus gekomen, met  die “gekken”die onze landen regeren, ja ik noem ze “gekken”, want je moet totaal de weg kwijt zijn als je dit allemaal doet of meewerkt met wat ik de “schaduw”regering van de banken en industriëlen noem. Onlangs was het nog in een Duitse documentaire: Er bestaat een vereniging/organisatie van 30 mannen, die zichzelf de “Round Table”noemen en de grootste lobbyisten in Brussel EU zijn, zij beslissen alles en ook werkelijk alles, want de politiek is slechts een gereedschap, die zij te pas en onpas gebruiken om hun wil op te leggen.  Bij deze “Round Table”horen o.a. de CEO’s van Shell, AkzoNobel en Unilever.

Dus ook Nederlanders, begin vast met het “Doomsday Preppen”, zoals de Amerikanen dat noemen.

Lijst:
Minstens 30 liter water
Meel
Suiker
Ingeblikt voedsel
Gedroogd voedsel en
Contant geld, daar de Beurs instort en het “nep”geld weg zal zijn!

Dus concluderend kun je zeggen dat de mensheid zich echt zorgen moet maken, als deze “Madmen”doorgaan op de ingeslagen weg en ons in het verderf storten. Wees niet lui en sta op uit Uw stoel en doe iets tegen deze idioterie die ook U en Uw kinderen raakt, financieel of anders!

Advertisements