By: Sonja

5-7-2016

Tank1

Ik kon mijn ogen niet geloven, een reportage op ARTE TV, bij onze “oosterburen”Duitsland. De “Bundeswehr” samen met andere NATO troepen, op weg naar Polen en de Baltische staten, om de vijand Rusland bang te gaan maken!

Nu, dat hebben ze goed voor elkaar die “Duitsers”, na goed ingezoomd te hebben, bleek tot mijn grote schrik, dat ze nog het “ijzeren kruis”geschilderd hebben op hun “nieuwe”Leopard tanks. Dat geeft visioenen van de 2e wereldoorlog en m.n. de “ouderen”onder ons zullen dit zeker herkennen.

De “Yankees” reden zelfverzekerd samen met de Duitse Leopard (ijzerenkruis) tanks door het liefelijke Bayern (Beieren) om zo indruk te maken op de Duitse inheemse bevolking, waarvan vele niet erg onder de indruk waren en zelfs boos waren! Vele boeren bedreven n.l. handel met Rusland, die was hun grootste afzetmarkt en ligt nu compleet op z’n gat!

tank2

Maar verzekerde de NATO commandant, het is heus alleen maar voor de verdediging en in Warchau denken zu nu allerlei constructies uit om het niet op een permanente bezetting te doen laten lijken, want dat mag immers niet, dat is afgeproken met Rusland, na de val van de Sovjet-Unie. Het wordt tijd dat de Polen, Letten, Litouwers en Oekraïnse Tartaren stoppen met die onzin over de 2e wereldoorlog en verder gaan met het leven. Rusland bedreigt hen niet, maar zij kunnen het verleden niet laten rusten en die onzin over de Krim grijpen zij aan, om hun en de hele EU bevolking bang te maken en voor je het weet zijn we in een 3e wereldoorlog beland !

tank3

 

Bron: ARTE TV:

 

Ein Vierteljahrhundert nach Ende des Kalten Krieges: Russland, die NATO und auch die Bundesrepublik Deutschland steigern ihre Militärausgaben. Wie gefährlich ist die Eskalation in den Beziehungen zwischen Ost und West? Die Dokumentation sucht nach Antworten: in Russland und der Ukraine, in Polen und im Baltikum.

Advertisements