Actueel

Poetin en de NAVO ANAKONDA operatie

By:Sonja

anakonda

Eindelijk was het in het nieuws, minstens 35.000 troepen van de VS en NAVO zijn in de Baltische staten, Polen, Bulgarije Roemenië en andere landen aangekomen! Operatie Anakonda wordt het genoemd, ik noem het geldverspilling, intimidatie en oorlogszuchtig! Staan de Russen aan de grens met deze landen? Nee, wij worden alleen maar opgehitst, in de pers, maar met name de politiek en de regering neem ik het heel kwalijk, dat zij zo’n propaganda ten toon spreidden, Joseph Goebbels (propaganda minister onder Hitler), zou er blij mee geweest zijn!

Waarom deze haatcampagne? Simpel Oekraïne en de Krim. Europa wil dat Oekraïne bij Europa komt, goed voor investering en handel, de grootste kippenfabriek (uit Oekraïne) ter wereld staat al in Barneveld! Waarom dacht je dat het referendum in de doofpot wordt gestopt? Juist, het is allang in werking, het verdrag met Oekraïne, wij zijn monddood en moeten wachten op de Brexit van de UK!

De Krim, een ieder die zich erin verdiept, weet dat 61% bewoond wordt door Russen, het werd in 1945 door Chroetsjov (zelf een Oekraïner) overgedragen aan de Oekraïne, autonoom gebied verklaard. Echter waren de meer dan 61% Russen het er niet mee eens en op 16 maart 2014 werd er via een referendum gestemd om weer bij Rusland te horen en de JA stemmers hebben gewonnen en Rusland heeft deze uitkomst gerespecteerd. Niet zoals wij in Nederland die bij een referendum nee stemmen tegen aansluiting van de Oekraïne en de regering de uitkomst naast zich neerlegt, dit is wat je noemt NIET democratisch!

De volgende reden is Ruslands hulp aan de Syrische regering om IS, e.a. terreurorganisaties uit te schakelen. De VS en NATO noemen dit illegaal, dat is het niet, want de Syrische regering, een soevereine staat heeft de hulp van Rusland ingeroepen en Europa die kan alleen maar rare dingen roepen zoals er zijn rebellen,zeker zijn er rebellen, maar die aardige rebellen hebben zich massaal aangesloten bij Al-Nusra e.d, die de VS gematigde rebellen noemt en hen voorziet van wapens.

 

polen.jpg

 

Conclusie: Europa en de VS zitten vast op vele fronten, in hun zelfgemaakte web van leugens en proberen te intimideren, wereld heerschap door zogenaamde missies en oefeningen te verkrijgen. O ja ze gebruiken nu nog het excuus, dat Rusland misschien wel Polen wil binnenvallen. Slechte PR, gebaseerd op Hitlers inval in Polen in 1939, maar ja je moet iets uit de kast halen zodat de bevolking het als zoete koek slikt. Tijd om wakker te worden en de dialoog aangaan. Poetin is Oké!

http://www.metronieuws.nl/lezerscolumn/column/publish/880161

Advertisements