By: Sonja van den Ende

pers

Hoezo persvrijheid? Over Turkije mag je niets schrijven, het mag wel, maar de lange arm van Erdogan rijkt ver, zoals we de afgelopen dagen gezien hebben. Van Nederlandse kant uit mag je rustig kritiek hebben op Turkije, met eigen risico natuurlijk, een paar verkeerde cartoons en je wordt aangegeven bij het Turkse consulaat in Rotterdam.

RUSSIA SYRIA DIPLOMACY
2015-10-20 10:25:19 epa04986383 A picture made available on 21 October 2015 shows Russian President Vladimir Putin (R) and Syrian President Bashar al-Assad entering a hall during their meeting at the Kremlin in Moscow, Russia, 20 October 2015. Beleaguered Syrian President Bashar al-Assad travelled to Moscow for talks with his Russian counterpart Vladimir Putin, the Kremlin revealed on 21 October 2015. Assad and Putin discussed the situation in war-torn Syria on 20 October 2015 evening during the talks that had not been made public in advance, the Kremlin spokesman said. The talks dealt with the ‘fight against terrorist extremist groups’ and with Russian air support for attacks by Syrian troops on the ground. Russia has been carrying out airstrikes in Syria since the end of September. Moscow has declared the so-called Islamic State (IS or ISIS) as the main enemy, but Western nations have accused Moscow of attacking other groups opposed to the Assad regime. EPA/ALEXEY DRUZHINYN/RIA NOVOSTI/POOL ALTERNATIVE CROP

Maar komt het erop aan en je gaat positief over Rusland, Poetin en Assad, Syrië schrijven, dan ben je persoon non grata. Niemand wil iets met je te maken hebben, als je positief schrijft over Poetin en Assad, het zijn tenslotte dictators, volgens de indoctrinatie van den Haag. Het blijkt de afgelopen dagen wel wie de echte dictator en leider van een goed georganiseerde “politiestaat in wording is “: juist Turkije.

Turks Consulaat Rotterdam 
Buitenlands consulaat
Adres: Westblaak 2, 3012 KK Rotterdam
turks

Maar ja de Nederlandse overheid en de corrupte EU, hebben het op een deal gegooid met Erdogan, vluchteling weg, vluchteling terug..zelfs de paus wordt ingezet en “Frau” Merkel, staat vrolijk met een bosje bloemen bij dansende “Turkse meisjes”de helft van het kamp heeft ze waarschijnlijk niet gezien. Haar slechtste zet is wel de veroordeling van de komiek Böhmermann toelaten.

Door deze acties van politici, moeten we eindelijk inzien dat het systeem in Europa totaal kapot is, de politieke elite, geen benul hebben van de werkelijke toestand van de oorlog maar bovenal de “gewone”bevolking, die lijdt onder crisis, werkeloosheid en daar bovenop nog indoctrinatie krijgt van hogerhand.

yannis

Een goed voorbeeld is de ex Griekse minister van buitenlandse zaken Yanis Varoufakis (zie foto), die gisterenavond in Tegenlicht zei dat de Trojka beslist en een soort dictatoriaal regime voorstaat, je doe wat wij zeggen, of je nu de net gekozen minister van Buitenlandse zaken bent of niet, wij bepalen, wij zijn de baas, over regeringen en over de burgers, m.a.w de banken en de EU 3 man elite, waaronder nota bene de Partij van de Arbeid’s Jeroen Dijsselbloem één van de trojka leden is :

Trojka (Europese Commissie, ECB en IMF)

De term ‘trojka’ verwijst naar de drie partijen die moeten bepalen of EU-lidstaten met financiële tekorten voldoen aan de afgesproken bezuinigingen en hervormingen die zijn vastgesteld als voorwaarde voor het ontvangen van financiële hulp. De drie partijen zijn de Europese Commissie, het Internationaal Monetair Fonds (IMF) en de Europese Centrale Bank (ECB).

Op basis van de bevindingen van de trojka wordt bepaald of de hulpbehoevende landen voldoende voortgang boeken met bezuinigingen om in aanmerking te blijven komen voor financiële hulp.

Naast deze financieel-economische trojka is er ook de trojka in de zin van drie opeenvolgende EU-voorzitterschappen.

De term ‘trojka’ wordt uit respect voor het Griekse schuldenprobleem in het diplomatieke verkeer met Griekenland niet langer gebruikt. In diplomatieke kringen spreekt men voortaan van ‘de instellingen’.

 

Na al dit gelezen te hebben is het hoog tijd dat de corrupte elite in Europa weggaat en Europa voor de mensen is, de mensen weer een menswaardig bestaan kunnen leiden, wat in de de zuidelijke landen niet het geval is, in Nederland en vele Europese landen is er een nieuw fenomeen ontstaan : Diem 25, waar Varouvakis onlangs een lezing over gegeven heeft in Den Haag…”We can Change” misschien als de EU burgers zich verenigen en de wereld, persvrijheid en Europa weer maken zoals het was echte democratie en vrijheid!

http://diem25.org/home-nl/

https://www.europa-nu.nl/id/vitcoy9w8pk9/trojka_europese_commissie_ecb_en_imf

Advertisements