By: Sonja (CSN)

kerk1.JPG

Vandaag op de voorpagina van  de Tubantia het nieuws dat de Pastor van de Syrische Orthodoxe Gemeenschap pastor Paulus Akman al voor de 9e keer bedreigd is sinds 2014.

De christelijke gemeenschap wordt bedreigd in Syrië en in Nederland, schande..

Er is/zijn nog geen daders aangewezen, maar duidelijk is dat het altijd “buitenlands”uitziende mannen zijn die het doen!

Het zijn zeer zeker, aanhangers van IS of andere brigades in Syrië, die hoogstwaarschijnlijk als “vluchteling”hierheen gekomen zijn.. Al sinds de toelating van “Syrische”vluchtelingen in Nederland worden de Syrische christenen  en hun aanhang bedreigd in Nederland!.

Tot mij zijn vele verhalen gekomen van christenen die in asielzoekercentra/opvang zitten en aldaar bedreigd worden, kruizen van hun nek getrokken worden en er vechtpartijen en bedreigingen ontstaan.

Nogmaals een pleidooi aan de Nederlandse regering en leden van de2e kamer:

Weet wat je in huis haalt, echt onder de vele vluchtelingen zitten terroristen, die in Syrië gemoord hebben op christenen, alawieten, vrouwen en kinderen..Deze zijn alom vertegenwoordigd in Nederland en nog meer in Duitsland, waar dagelijks deze berichten naar boven komen!

Ook organisaties als Amnesty en Pax Cristi moeten stoppen met vertellen dat er een revolutie is en terroristen uitgenodigd in Amsterdam om de zo opstand te herdenken..Welke opstand? De opstand revolutie van moord en verwoesting die nu naar het westen komt. Dit hebben wij allang verteld en geschreven…Maar de politiek luisert niet en gaat door met pamperen van terroristen die als vluchteling komen!

De Syrische christelijke gemeenschap heeft sinds meer dan 30 jaar zijn roots in Nederland !

 

kerk2.JPG

 

Bron: Tubantia

Comité Syrian Nederland

 

 

 

Advertisements