By: Sonja

Stem nee op 6 april tegen het associatie verdrag met Oekraïne waarom:

rutte

Europa is stervende, d.z.w. de burgers van Europa geven verworven vrijheden op, door corrupte leiders te laten zitten, Europa onder hun ogen veranderd in autoritaire landen, verenigd in de EU. Er sociale onrust heerst, werkeloosheid en het kapitalisme aan zijn eind is, het is immers niet meer voor de burgers maar voor de rijken !

  1. Frankrijk: de staat van beleg sinds de aanslagen in Parijs, burgers geven hun vrijheden op ter wille van terreur, terwijl het land in puin ligt, economisch gezien is het belabberd, boeren opstanden en veel werkeloosheid, getto’s zijn de voorsteden geworden, waar niemand in durft. Het kamp in Calais!
  2. België: staat van beleg sinds de aanslagen in Brussel, zelfde verhaal, de regering die elkaar de schuld geeft van het niet opsporen van terroristen.Molenbeek het getto van België op steenworp afstand van de EU
  3. Nederland: de regering kan gewoon blijven zitten na aantijgingen van België en Turkije Nadat bekend werd dat de regering de terrorist die  de aanslag in Zaventum gepleegd heeft gewoon los rond liet lopen. Werkeloosheid, geen vaste banen, het liegen en bedriegen over het Oekraïne referendum. Het bevorderen van vestiging van asielzoekers, terwijl Nederland al sinds 2008, zoals alle EU landen in economische crisis zit. Politiek onbetrouwbaar voor haar burgers zoals peilingen aangeven.
  4. Duitsland: Veel Duitsers zijn arm, echt arm, m.n. in de oostelijke steden, waar het rechts radicalisme groeit, terwijl Merkel alle vluchtelingen binnen laat, zij gratis verzekering krijgen, scholing etc.. Volkswagen door de VS kapot gemaakt is, winkels en masse sluiten. m.n. kleine ondernemingen. De bevolking zich aan moet passen aan andere culturen i.p.v andersom.

 

 

charles-michel.jpg

Cartoon: Charles Michel, premier van België

Dit is maar een kleine greep uit landen rondom ons, verder zuidelijk is het nog erger, Griekenland, waar het zo arm is, dat 50% van de Griekse kinderen onder de armoede grens leeft, mensen zonder werk en voorzieningen zitten en hulpgoederen uit andere landen gebracht moeten worden. Spanje in diepe economische crisis, net als Italië. Dit is maar een klein overzicht van de problemen. De echte oorzaak zal ik blijven aangeven: Banken, Multinational, oorlogspelletjes door de VS en Europa, wereld dominantie. De wereld voor de superrijken, het zijn er maar 62.. tegenover 6 miljard, waarvan 3 miljard extreem arm.. Het demoniseren van andere landen zoals Rusland.

Stem dus NEE, tegen Europa, het is een stem tegen kapitalisme en de daaraan verbonden oorlogen en armoede. Wij moeten weer opstaan en onze vrijheden en recht op werk en inkomen verdedigen, anders gaan wij Europeanen stervend ten onder aan het kapitalisme.

1037262082

 

 

Advertisements