CeQObNNWwAAHc04

By: Sonja

Bommen – en meer in het bijzonder het terrorisme – is terug in de krantenkoppen. Deze keer is het Brussel. Het is bijna niet weg te denken alsof iemand  het daar neerzet.
Maar zo het was niet altijd. De dreiging werd in het verleden gebruikt om de Sovjet-Unie te intimideren maar dat ging weg. En vervolgens kwam er een nieuwe dreiging tijd om  de leegte op te vullen.
Terrorisme is als een handelsmerk, op gang gekomen na 9/11. Maar er waren een aantal voorbodes:  de eerste de ” Twin Towers” , bijvoorbeeld.  Sinds 9/11 zijn de “bommen en aanvallen”  opgevoerd met hoogtepunten zoals 7/7, Madrid, Parijs en nu Brussel.

Daardoor wordt de wereld “onveiliger” gemaakt zeggen Europese overheden. Een strenge aanpak is overal zichtbaar, en wij – de belasting betalende schapen  moeten de rekening betalen – Worden in de gaten gehouden door talloze camera’s, die zeker uit zullen breiden, in elke stad, op de snelweg, in theaters etc.  De volgzame schapen zullen zeggen: Prima dat is voor onze veiligheid. Veiligheid is een utopie, er zullen altijd mensen zijn die door het oog van de naald kruipen, geen scrupules hebben om door zelfmoord anderen op te blazen.

Het terrorisme moet uitgeroeid worden, maar hoe? Door de problemen bij de wortel aan te pakken. Dus het stoppen van destabiliseren van het Midden-oosten, stoppen met “regime-change” en vooral stoppen met het indoctrineren van de Europese bevolking..Wij zijn niet superieur, wij zijn net als anderen mensen met hoop op een goed bestaan in deze wereld. De criminelen, die je in elk land vindt moeten opgesloten worden, ook de criminele politici die ons tot deze wanhoopsdaden voeren.

index

Want de rechtvaardiging voor dit is altijd hetzelfde: het terrorisme. Dus wie profiteert?
Wie profiteert is de “grote” overheid zoals de EU,  kortom: iedereen die geïnvesteerd heeft in  één-wereld tirannie. En dat zijn de  mensen met het motief  met dezelfde als die  ervoor  zorgen dat de gebeurtenissen leiden tot een dergelijke uitkomst: de zeer rijken en machtigen. De multinationals, AIPAC, de schaduwregeringen van de wereld!

Ik ga niet proberen om u te overtuigen van mijn redenering.  Internet bestaat. Als U wakker bent en deze dingen ook ziet , is er hoop voor u. Zo niet ga  terug naar Netflix en bestel een pizza.

f0f75439-2c91-4406-9b0d-5a78e5fd4e3a

De Europese burgers moeten opstaan, in deze barre tijden, die de regeringen voor ons gemaakt hebben. Zij verdoezelen de echte problemen:

Werkeloosheid, flexibiliseren van werk, de 4e industriële revolutie, die minstens de helft van de wereld bevolking werkeloos en zeer arm gaat maken. Wat moet je met deze mensen? Juist opruimen, d.m.v. oorlogen, natuurrampen, hongersnoden etc. Zodat er een elite overblijft die bestaat uit superrijken en armen!..Volgens Britse wetenschappers zullen  de sociale voorzieningen in m.n. Europese landen afgeschaft worden , het is niet houdbaar voor hen, te duur, en zullen “armen” afhankelijk worden van liefdadigheid van deze superrijken. Je ziet het al om je heen hoe het in werking gezet wordt, aanslagen, oorlogen en werkeloosheid, het verdwijnen van de zorg voor ouderen, het einde van mededogen en compassie voor elkaar.

Dus Europese burgers wees waakzaam en probeer er iets aan te doen! Stop met steunen van deze regeringen, stop met zeuren, stop met leven in het verleden. Zie de wereld om je heen, de “nep”wereld van Internet, waardoor we allemaal een soort zombie worden in treinen etc, communicatie is niet meer mogelijk!. Internet is prima maar met mate..Dat is het probleem de “maat”der dingen is zoek in het leven! Zorg ervoor dat het terugkomt, ga wijs om met internet en de aankomende industriële revolutie en kom zelf in opstand en maak een revolutie van mensen tegen armoede en oorlog!

 

vijf-miljoen-banen-verdwijnen-vierde-industriele-revolutie

 

Advertisements