Israeli_plan_to_destroy_Syria

By Sonja

Met dank aan WikiLeaks, die Hillary Clinton’s  e-mails archief heeft gepubliceerd, hebben we nu een duidelijke indicatie van de hoofdverdachten achter de holocaust in Syrië.
Op 23 juli 2012, ruim een ​​jaar na het begin van de onlusten in Syrië, citeerde Sydney Blumenthal, lange tijd vertrouweling om Hillary Clinton en de voormalige assistent van president Bill Clinton,  een Israëlische bron, die de voordelen voor Israël van de vernietiging 
van Syrië en het uitbreken van de eeuwigdurende sektarische oorlog tussen shi’ieten en soennieten in het Midden-Oosten.

Van: Sidney Blumenthal naar: Hillary Clinton Date: 2012-07-23

Als het Assad-regime omvergeworpen zou worden , zou Iran zou zijn enige bondgenoot in het Midden-Oosten zijn  en zou kunnen  worden geïsoleerd. Op hetzelfde moment, kan de val van het Huis van Assad ontaarden in   een sektarische oorlog tussen de sjiieten en de meeste soennieten in de regio en tegen Iran,  wat naar de mening van de Israëlische bevelhebbers geen slechte zaak voor Israël is en  haar westerse bondgenoten.

Terug naar 1982. Het jaar waarin  Oded Yinon, een Israëlische journalist voorheen verbonden aan het Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken, een document met de titel “Een strategie voor Israël in de jaren tachtig”, publiceerde: “A Strategy for Israel in the Nineteen Eighties”.

Het strategisch plan, kreeg later de naam “The Yinon Plan”, suggereerde dat voor Israël om zijn regionale superioriteit te behouden,  zij haar Arabische buurlanden moet te breken in kleinere sektarische eenheden die zich bezighouden met eindeloze stammenoorlogen.

Het Yinon Plan impliceerde dat Arabieren en moslims elkaar moesten vermoorden en zou  een verzekering zijn voor het voort bestaan van Israël.

De meeste commentatoren over het Midden-Oosten en over de Amerikaanse buitenlandse politiek nu beseffen dat de chaos in het Midden-Oosten heeft veel te maken met Israël en zijn ondersteunende Joodse lobby’s over de hele wereld.

Echter, dankzij het  onlangs uitgelekte Clinton e-mailarchief, hebben we nu een document waaruit blijkt dat het Yinon Plan er was en in feite een Israëlische strategie is om sektarische chaos in het Midden-Oosten te creëren.

Volgens het WikiLeaks archief van Hillary Clinton, een voormalige Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken en de huidige Democratische Partij presidentskandidaat, blijkt dat in 2012 de Israëlische geheime dienst beschouwd als een potentiële Sunni-shi’itische oorlog in Syrië een gunstige ontwikkeling voor de Joodse staat en het westen.

Blumenthal’s e-mails stelt ons in staat om te kijken naar een levendige Israëlische politiek debat dat gevoerd werd 2012.

De joodse staat moest beslissen:  of het Syrische volk  vernietigen om Iran te verzwakken  of, als alternatief,  Iran te vernietigen.

De geschiedenis suggereert dat een besluit werd genomen om eerst Syrië en de Syriërs te vernietigen.
Maar de uitkomst moet teleurstellend voor Israël: Iran is nu sterker dan ooit. Obama ging niet akkoord met de vernietiging van Iran en aarzelde over Syrië!

Schokkend was, dat in het najaar van 2015, na vier jaren van de rampzalige Syrische burgeroorlog met honderdduizenden doden en miljoenen ontheemden, Hillary Clinton, zo lijkt het,  zich nog steeds vastklampt aan de formule dat Israëls zorgen met Iran moeten worden bestreden, ten koste van de Syrische volk.

In een e-mail ze naar een onbekend account verzonden op 30 november 2015 schreef Clinton :

     De beste manier voor  Israël te helpen omgaan met de groeiende nucleaire capaciteit van Iran is het omver te werpen van de regering van Bashar Assad.

Israël is niet de enige die de schuld voor de Syrische holocaust. Hilary Clinton moet een deel van de verantwoordelijkheid delen.

cartoon

Ik stel voor dat Hilary Clinton overweegt  Syrische vluchtelingen uit te nodigen om zich te vestigen in de steden van de Clintons.

Deze vrouw zou het ten allen tijde verboden moeten te worden om President van Amerika te worden, wie weet wat voor snode plannen ze nog meer heeft. Sowieso zijn de zogenaamde “democraten” de ergste supporters van Israël en hoopt Nethanyahu op haar overwinning !

 

 

 

 

Bronnen: Wikileaks : https://wikileaks.org/clinton-emails/emailid/18328

Reddressonline, Gilad Atzmon

http://www.stopdebezetting.com/wereldpers/israel-hillary-clinton-and-the-syrian-holocaust.html

Advertisements