Bron: Lutz Vollmer (anoniem)

hoaxes

Heb dit een tijdje geleden geschreven en niet geplaatst. Ik wordt er namelijk heel moe van om als een van de weinigen op te staan voor een realiteit die de media ons niet wil vertellen en vooral nu dat links Nederland zich volledig aansluit bij het NAVO propaganda verhaal waarbij alle feiten professioneel verzwegen worden. Links keert zich tegen links. De Europese socialisten keren zich tegen de Syrische socialisten. Dat Assad leider is van een socialistische partij weten ze waarschijnlijk nog niet eens. 1980/82, het broederschap, allemaal dingen die de meesten niets zeggen.

 

 

Na aanleiding van een bericht van Sonja van den Ende plaats ik het alsnog. Gewoon omdat propaganda hoogtij viert, en zoals sommigen wel (achteraf) beseffen dat dit ten tijde van Irak ook zo was, en wat minder mensen dat dit ten tijde van Libië ook het geval was lijkt er haast wel niemand te zijn die zich beseft dat de geschiedenis zich herhaalt, dat er een mechanisme in lijkt te zitten en dat dit mechanisme alsmaar geperfectioneerd wordt en inmiddels veel geavanceerder is geworden als ten tijde van Irak. Dit heeft te maken met het feit dat de gehele wereldpers feitelijk in handen is van dezelfde personen, er subsidies gegeven worden om propaganda te schrijven en daarvoor zelfs opleidingen gegeven worden.
KaCartoonWijWillenOorlog

Het verhaal Syrië is niet wat het lijkt en duidelijk is me inmiddels geworden dat ook mensen van de oppositie wel of niet bewust niet op de hoogte zijn van de feiten. Zoals een vooraanstaande door het westen geprezen Syrische journalist die zoals men zegt als een van de weinigen nog steeds Syrië bezoekt, nog steeds bij hoog en laag beweerd dat de chemische aanvallen op Ghouta door Assad zijn uitgevoerd terwijl een beetje journalist die over Syrië bericht toch eigenlijk lang en breed moet weten dat deze aanval niet door Assad is uitgevoerd. Dus toch ook onderdeel van het propaganda complot?
Alsof er geen andere berichtgeving is, alsof er geen Koerden en andere onafhankelijke etnische groepen zijn die bericht doen vanuit het gebied zelf. Het is het soort van nieuws wat op internet wel te vinden is maar voor linkse en alle anderen blijkbaar te veel werk is om zelf onderzoek naar te doen. Iedereen ter plaatse onderstreept dat de westerse berichtgeving eenzijdig is en er veel verzwegen wordt en laat het juist de zogenaamde progressieven zijn die zich voor het karretje hebben laten spannen. Ik twijfel er niet aan dat dit de meesterzet van het gehele schaakspel is, de SP en iedereen trapt er in. De ware oppositie, dus degenen die voor nog meer vrijheid in Syrië pleitten zijn a. niet bewapend en b. houden ze zich buiten de strijd die nu gaande is waarbij het voornamelijk het broederschap van zich laat horen middels wapen gekletter. De strijd die ware vrijheidsstrijders voeren gaan geheel niet samen met de strijd die het broederschap voert. Als het broederschap haar revolutie wint zullen straks alle vrouwen weer verplicht met een hoofddoek door het leven moeten. Het is een vrije keuze voor iedereen die ik respecteer daar valt verder niets over te zeggen. Maar zodra je anderen ertoe dwingt om hetzelfde te doen ook al hangen zij een ander of geen geloof aan is de term Arabische Lente wat mij betreft een ver gezochte term voor wat er gaande is. Als de zogenaamde revolutie hierom lijkt te gaan en dus niet om democratische beginselen dan is het ook geen revolutie te noemen.

Het zijn nota bene de ‘linksen’ in Europa die het hardst roepen om het verwijderen van Assad. Ze steunen het broederschap in hun strijd de macht in Syrië over te nemen. Het is immers een feit en op geen enkele uitzondering na dat alle door ons zo genoemde gematigde rebellen door het broederschap gevormd zijn.
Links Europa lijkt zich te verslikken in de propaganda oorlog die door hogere machten nauwkeurig uitgedacht en in werking gesteld is.
Onderhand weten we allemaal wel dat er in Irak geen ‘weapons of mass destruction’ gevonden zijn en het bericht dat Saddam baby’s uit de couveuse zou halen, wat het groene licht voor inhield om te beginnen met bombarderen, verzonnen bleek te zijn geweest. Iemand die een beetje ander nieuws volgt dan de Volkskrant weet ook dat Kadhafi geen demonstranten heeft vermoord wat op zijn beurt een verzinsel was om hem met geweld te kunnen verwijderen.
Volgt links eigenlijk wel wat er gaande is in de wereld? Daar lijkt het namelijk niet op. Want hoe kan het dat iedereen zich afzet tegen Assad gebaseerd op berichten die maar niet geverifieerd kunnen worden?

syria
Het was een slimme truck van degenen die ook Kadhafi weg wilden hebben om in 2012 een foto-expositie van de zogenaamde gruwelijkheden van het regime Assad te tonen in het EU parlementsgebouw in Straatsburg. Iedereen was geshockt en niemand vroeg zich af waar deze foto’s vandaan komen en of ze daadwerkelijk slachtoffers van het regime tonen. Vervolgens kwam de zogenaamde gifgasaanval in Goutha daar bovenop en stond de navo klaar om in te grijpen. Er bleek onvoldoende bewijs te zijn dat de gifgasaanval werkelijk door Assad uitgevoerd was en al gauw volgden er berichten op internet dat de zogenaamde bewijsvoering al voor de aanval in elkaar was geflanst en er beelden zijn gebruikt van heel andere oorlogen.
Inmiddels heeft internationaal onafhankelijk onderzoek van het OPCW uitgewezen dat niet Assad maar rebellen achter deze sarin-gasaanval zaten die ook het leven aan vele Syrische soldaten gekost heeft.
Wie een beetje onderzoek doet komt er ook achter dat het niet Assad is die zijn bevolking uithongert maar rebellen. De bevolking die uitgehongerd wordt staat achter Assad.
Er is geen enkel bewijs dat het Syrische leger ooit chloorgas heeft gebruikt heeft terwijl er veel bewijzen zijn dat de rebellen dit wel doen.
De foto’s die door codenaam ‘Caesar’ getoond worden lijken in de meeste gevallen op slachtoffers van oorlog. Er is geen enkel hard bewijs dat de gemartelde lichamen ook daadwerkelijk door het regime gemarteld zijn en wie het nieuws in Syrië zelf volgt weet dat de rebellen op grote schaal martelen en moorden.
Er is beeldmateriaal te vinden van het FSA dat onschuldige burgers onthoofd. Er zijn tal van keiharde bewijzen te vinden dat de rebellen zich schuldig maken aan genocide.
Assad, die vanaf het begin van het conflict voorgesteld heeft om vrije verkiezingen te houden heeft ook vanaf het begin gezegd dat hij geen enkele intentie heeft om z’n bevolking te treffen en dat hij geen bombardementen uitvoert op woonwijken die nog bevolkt zijn. Natuurlijk zijn er onschuldige slachtoffers en kun je nooit garanderen dat alle inwoners/burgers een wijk daadwerkelijk verlaten hebben.
Links Nederland en niet alleen Nederland laat zich leiden door geruchten niet anders dan de geruchten destijds over Kadhafi of over Saddam. De meeste geruchten over Syrië zijn afkomstig van het Syrian Observatory For Human Rights en is een alleenstaand broederschap aanhanger die zelf in Engeland woont en zegt in Syrië zijn waarnemers te hebben. Tal van berichten die in het verleden zijn verkondigd zijn door dit observatorium bleken vals te zijn. Zoals zogenaamde luchtaanvallen op drukke markten waarbij het achteraf veel aannemelijker lijkt dat het om mortieraanvallen van rebellen lijkt te gaan. Een doelbewuste propaganda techniek.
Assad die altijd ontkent heeft burgers te doden zou goed stom zijn om bewust een drukke markt te bombarderen omdat hij daarmee alle geloofwaardigheid die hij heeft in binnen en buitenland zou verspelen. Bovendien zou je je kunnen afvragen met welk dol hij dat zou doen.
Maar iemand die links denkt is blijkbaar niet in staat om zelf op deze gedachte te komen.
De persoon die als Caesar bekend staat en anoniem wil blijven vanwege de wel beruchte Syrische veiligheidsagenten geïnfiltreerd in heel Europa, (ahum..) beweert dat zijn broer tijdens demonstraties in Libanon in 2012 om het leven is gekomen.
Er zijn dat jaar inderdaad 6 (gewapende) rebellen om het leven gekomen, toeval oh toeval. En nu ik het al over toeval heb; deze gewapende demonstranten waren van het broederschap. Dus donder op met je foto’s van martelingen. Als er iemand geen problemen heeft met martelingen en onderdrukking in naam van religie is het het broederschap.
Wie echt nieuws volgt weet dat de VS en de EU om onverklaarbare redenen het broederschap ondersteunen in zowel Egypte, Syria en andere landen. Ook Koenders ondersteund het broederschap met ons belastinggeld. Tegelijk voert men in Europa een hetze tegen moslims en doet men voorkomen alsof alle vluchtelingen en moslims broederschap ideologieën aanhangen, wat niets met de realiteit te maken heeft, maar het des te makkelijker maakt om ze te weigeren als vluchteling. In Syrië staan lang niet alle soennitische moslims achter het broederschap zoals zijzelf deze geruchten via propaganda verspreiden. 70% van de bevolking ondersteund nog altijd de Baath partij en niet het broederschap. Assad heeft enkel meer steun gekregen van iedereen die niets met het broederschap te maken wil hebben.
truth-propaganda

Broederschap aanhangers zullen geen probleem hebben om een permanente verblijfsstatus te krijgen in Nederland. Vooral als ze tegen Assad hebben gevochten zijn ze niet alleen helden maar ook hun toekomst in Syrië niet meer zeker, aldus de geijkte toelatingspatronen beredenering bij het IND.
Deze verwarring en tegenstrijdigheden hebben we aan onszelf te danken! Toen Rusland in 2012 aanbood om Assad geheel af te zetten en zonder zijn bemoeienissen verkiezingen te houden in Syrië mits het westen zou helpen ISIS te verslaan werd dit voorstel door alle partijen genegeerd in de veronderstelling dat het broederschap de strijd zou winnen. Het broederschap staat niet bekend om z’n democratische ideologie en het is dus maar de vraag wat er zou gebeuren als zij de strijd winnen. Nu is het tij is gekeerd en zijn de door ons ondersteunde rebellen de strijd aan het verliezen.
Opnieuw wordt geen enkel propaganda middel onbenut gelaten in de laatste hoop het Syrische regime ten val te brengen. Zogenaamd nieuws wat al lang geleden ontkracht is wordt nieuw leven ingeblazen in de hoop (wetenschap) dat het nietsvermoedende volk alle propaganda nog een keer goed doorslikt. Ze kunnen dit makkelijk doen omdat de media de waarheid omtrent een aantal feiten eenvoudig verzwegen heeft.
Desalniettemin verwacht je van sommige mensen na alles wat er de afgelopen 20 jaar plaatsgevonden heeft toch net iets meer verstand en wijsheid.
Een ezel stoot zich niet 3x aan dezelfde steen, waarom doen zoveel mensen dat dan wel? Waar zijn de kritische vragen, waar is het onderzoek, de feiten… 3x nul is nul.
Links Nederland, links Europa heeft de mogelijkheid om rechts volledig af te breken tot er geen spaan meer van overblijft aan zich voorbij laten gaan. Ik doel op Oekraïne, Libië, Syrië en nog veel meer landen. Het lijkt er veel meer op dat links het neo-imperialistische spel meespeelt en zelf onderhand bloed aan z’n handen heeft. Links bestaat dus feitelijk niet meer in Nederland, uitgestorven helaas.
De VVD wordt weer de grootste partij, de EU grenzen worden straks hermetisch afgesloten. TTIP: doe een paar druppels chloor door het eten van uw kind zodat het resistent wordt.
Geef mij maar ezels…

Bron: Lutz Vollmer, Tim Anderson (Pictures).

Advertisements