By: Sonja

Langzamerhand is er iets fundamenteel verkeerd in Nederland..Misschien is er vooropgezet  plan om dit te laten gebeuren?

index

Het begon allemaal met de oorlog in Syrië, alle Assad aanhangers werden voor rotte vis uitgemaakt, kindermoordernaar, terroristen en weet ik wat allemaal!

De mensen die achter Assad staan geloven in een soevereine staat, hebben meestal een linkse overtuiging, de Baath partij is een “linkse”partij. De Nederlandse regering en links Nederland moet zich schamen om deze leugens dag in dag uit te verspreiden over dat Assad zijn eigen bevolking bombardeert en de anderen zielig vind. Je moet je altijd afvragen wie er begonnen is? Dat is heel duidelijk het westen en de US, die allemaal “color revoluties” in de wereld veroorzaakt, zonder inspraak van de bevolking van dat land! De mensen tegen elkaar opzet, het geloof gebruikt en seculiere mensen schijnbaar  ziet als iets gruwelijks! De regering van Assad is zo’n “gruwelijke”seculiere regering, die alle geloven tolereert, maar weggezet worden als beesten, woorden schieten hier te kort!

id307129-110902-canarypete-cartoon-1-jpg-550x500-n

Links is socialisme, zoals dat heet, al ben ik  tegen de definitie van links en rechts . Je hebt progressieve denkbeelden, waar kerk en staat gescheiden zijn, geloof of ras, man of vrouw geen onderscheid mag spelen, je voor het evenredige in een samenleving qua inkomen, werk en vrije scholing en gezondheidszorg bent . Dat is voor mij socialisme..Helaas hebben veel zogenaamde socialisten het pacifisme omarmt, waar op zich niets tegen is, alleen in staat van oorlog is het niet handig, al moet je altijd streven naar vrede, maar niet tot elke prijs, het laten afslachten van je bevolking!

images

Rechts geeft blijkbaar  geen zier om gelijkheid in de Westerse wereld, alleen geld en het gewin van de rijken en de “restmensen”zoals een goed documentaire afgelopen week liet zien, worden verguisd als lui en tja je moet het zelf maar doen, ieder voor zich. Marktwerking en kapitalisme is het motto van rechts!

Er is bewezen  dat “links”niet bestaat in de VS, de zogenaamde democraten hebben geen socialistische programma, zij zijn net als de republikeinen ( die rechts genoemd worden) uit op , macht en vooral geld veel geld, zo ziek in hun hoofd dat er miljarden uitgeven wordt aan de verkiezingscampagne en wapens voor oorlogen!

Zover, prima, maar dan belanden we in het nu, waar extreem rechts en extreem links de boel overnemen..Het vluchtelingen punt is een heikel punt:

Extreemlinks zegt iedereen welkom, idioot iedereen binnen laten zonder de consequenties te overzien, dat doet niemand die nadenkt..Dit zijn geen linkse ideeën maar idioot..Totaal geen realiteitszin en geen inzicht in probleem oplossing!

Extreemrechts zegt iedereen eruit, ook idioot dat kan niet, een hardwerkende “buitenlander”die zich aan de regels houd hoeft er niet uit!

Maar het echte gevaar zit hem in de denkbeelden van de “zionisten”, “populisten”en niet zelfstandig denkende mensen, die er met bosjes in de politiek te vinden zijn. De “warlords” van de hedendaagse politiek, die mensen ophitsen, geen oog hebben voor hun volk, alleen geld zien. Dit is de trieste situatie die er nu is!  Een beetje de eindtijd van het “Romeinse rijk”.

Meedoen met oorlogen, waar je in feite niets mee te maken hebt, mensen demoniseren, zonder onderzoek te doen. Denken dat alle westerse waarden dezelfde zijn als de waarden van de mensen in de rest van de wereld. Denkend dat alle mensen en landen geëvolueerd zijn zoals Europa. Wij Europeanen zijn de kolonisten van het Midden-Oosten en Afrika al eeuwen lang en we houden maar niet op!

Nu is het zover gekomen dat in Nederland en ook m.n. Duitsland je direct uitgescholden wordt als je het niet met standpunten eens bent over vluchtelingen, Islam, oorlog en zogenaamde dictaturen!

Het is tijd voor een nieuwe ideologie, een beetje links een beetje rechts misschien?

Waar een ieder goed kan leven die zich inzet voor de samenleving, zijn geloof thuis beoefent zonder wanstaltige grote moskeeën en kerken te bouwen. De samenleving centraal staat, man en vrouw echt gelijkwaardig zijn, want dit is ook in Nederland niet het geval!

Je bril af moet zetten m.b.t. vluchtelingen en zie wat je binnen haalt. Maar vooral de oorlog stopt in het Midden-Oosten, Syrië, geen wapens meer leveren aan de jihadisten, die ze liever rebellen noemen, zonder wapens geen oorlog. Mensen die hier zijn niet direct status geven, afwachten en hen duidelijk maken dat Syrië, Irak jouw land is en  jou nodig heeft als de oorlog voorbij is en daarbij willen we graag helpen, wij het westen hebben deze rotzooi veroorzaakt dus onze schuld daar inlossen!

rest

Concluderend: Ik voel mij niet links ik voel mij niet rechts. Ik voel mij betrokken bij de mensen die lijden, bij de oorlog, bij de hypocriete houding van Nederland. Wat ik thuis doe is privé, wat ik geloof is privé, maar deze samenleving is gedoemd te mislukken. Solidariteit is weg , ervoor teruggekomen is geld, geloof en macht om de “restjesmensen”te onderdrukken! Zoals het nu noemen”mind-control” in het verleden werd dit Hypnose genoemd, massa hypnose, maar sommige zijn ongevoelig blijkt!

 

 

 

 

Advertisements