Lezerscolumn van: sonjavandenende

sonjavandenende

Actueel

Nederland is geradicaliseerd

Nederland is geradicaliseerd, dat hebben we afgelopen weekend gezien, een demonstratie van linkse en rechtse politieke partijen en organisaties in Amsterdam. Beide groepen komen met absurde kreten als: Alle vluchtelingen welkom en alle vluchtelingen eruit!

Zover is het dus gekomen in Nederland en de rest van Europa, de nuance is zoek, de oorzaak van de oorlog en de vluchtelingenstroom:

B6xUZITIYAESJxG

De oorzaak is makkelijk: de imperialistische oorlogen van de VS, met medewerking van ons kleine landje, wat groot is in oorlogvoeren en kolonialisme (denk aan Indonesië etc), steunt al jaren de oorlogen van de VS in Afghanistan, Irak, Libië, Mali en Syrië (en nog vele andere landen). Uit een onderzoek blijkt dat er momenteel 135 landen onder invloed staan van de VS, met medewerking van Europa en deze ook daadwerkelijk militair bezetten! Dit is de oorzaak van de vluchtelingen en de ellende waarin de wereld nu in verkeert!

56555

Er worden nog laatste poging ondernomen om hun gezichtverlies (VS)te redden, daar een overwinning nabij is in Syrië voor de Syriërs, die zich nu bevrijden van het juk van Jihadisten, olv de regering van Obama, het demoniseren van Rusland en Poetin, afleiding van het werkelijke probleem. De illegale inval in Irak, het steunen van Jihadisten in Syrië met wapens, het plat bombarderen van Libië, zogenaamde vredesmissies naar Afghanistan en Mali, vrede kun je niet brengen met militairen en oorlog. Dit escaleert, zoals we weten in Syrië, waar de Russen nu gedwongen zijn in te grijpen, anders zou het hele Midden-oosten een islamitisch Kalifaat geworden zijn.

Dus in het achterhoofd houdend dat dit de eigenlijke oorzaak is, van ook de vluchtelingenstroom, wordt alles gepolariseerd, de oplossing is niet zo moeilijk, stoppen van oorlogen en wapenexport. Het verdrijven van IS, wat alleen de Russen doen, de coalitie is al meer dan een jaar bezig zonder resultaat, logisch, zij steunen indirect IS, die transporteren olie via Turkije naar het westen, ja wij kopen benzine aan de pomp, geleverd door IS.

Dus links en rechts roep de regering op om deze oorlogen te stoppen en de beschuldigingen over dictators etc.te stoppen. Elk land kiest haar eigen regering en als ze niet tevreden zijn, kunnen zij dat zelf veranderen met of zonder geweld.

De leuze voor demonstraties zou moeten zijn: Stop de imperialistische oorlogen van Nederland, als dat stopt, komt er geen vluchteling meer. Iedereen welkom is absurd en iedereen wegsturen is ook absurd. Oorlog oplossen is het motto!

 

29zinn

Advertisements