1_-_1_2_-35-3c794

Sonja van den Ende

Je leest het elke dag om je heen , in de reguliere media, duizenden vluchtelingen zullen Europa, zo ook Nederland overspoelen, vandaag nog, de E.U. verwacht 3 Miljoen extra in 2016!

Heeft iemand zich weleens afgevraagd, waarom er toch zoveel vluchtelingen komen opeens!! We horen allen de officiële versie van de politiek en de media. Maar niemand legt uit hoe het komt, of hoe het op te lossen!!

Het begon met Irak, eigenlijk Afghanistan, Eritrea (waar de meeste Nederlanders niet van gehoord hebben) en nu dan Syrië..

De oorlogen in bovengenoemde, zijn vooraf gepland, jazeker, aangekondigd door George W. Bush, de “Axis of Evil ” speech 29 Januari 2002 ( zie Youtube link) , vergeet dit niet…En inderdaad het plan loopt voorspoedig, totdat onverwachts Rusland in grijpt en Amerika voor gek zet in Syrië. Rusland het land dat allang gedemoniseerd wordt door m.n. Nederland, door de MH-17, waar het bewijs nog niet voor gevonden is!

Maar terugkomend op de vluchtelingen…Eerst zaten ze in kampen rondom Syrië, Turkije, Jordanië en Libanon..Turkije heeft nu op een dealtje gegooid met Europa,  met  de EU en krijgt 3 miljard voor het vluchtelingenprobleem..Echter is Turkije al maanden zo niet een jaar lang al bezig de vluchtelingenkampen te ontruimen, d.m.v. de zogenaamde gematigde rebellen (die overigens nooit bestaan hebben, vanaf het begin was er geweld van hun kant op de Syrische bevolking en soldaten).

Strategische georganiseerde migratie, wapen van terreur:
Na het lezen van de titel, kun je denken dat het niet  beschrijft waarmee Europa onlangs is geconfronteerd: de honderdduizenden vluchtelingen, zowel slachtoffers van de ontberingen van burgeroorlogen en opportunisten, de invasie van de Balkan over land en over zee en vervolgens verder over weg , proberend om rijkere landen als Duitsland, Frankrijk en Scandinavië bereiken met alle mogelijke middelen.

Zijn er ook een aantal algemene reden voor hun verwoede wens om zo ver van hun vaderland te ontvluchten? Rijke familieleden die al  in de Europese Unie verblijven, misschien? Of verhalen over sociale uitkeringen zodat zij in staat zullen zijn om comfortabel te leven? Immers, om een ​​dergelijke reis te maken moeten ze rijkelijk betalen voor de diensten van smokkelaars . Volgens sommige rapporten, nemen deze smokkelaars  tussen de $ 4000 en $ 10.000 om een enkele vluchteling uit Syrië of Libië naar Europa te vervoeren. Zelfs als deze persoon een rijke familie heeft in het buitenland, het ontvangen van geld via een bankoverschrijving vanuit Syrië is onmogelijk, door de sancties en economische toestand in het door oorlog verscheurde Syrië.

Wie verstrekken  garanties en  moedigen honderdduizenden mensen te haasten uit andere continenten naar Europa te komen en waarom?

Onderzoekers hebben een zeer  interessant feit ontdekt met betrekking tot het gebruik van Social Networking sites [1].  Het is aan het licht gekomen en de vragen op Twitter voor vluchtelingen om te reizen naar Duitsland zijn vooral afkomstig uit de Verenigde Staten. Tijdens de presidentsverkiezingen van 2009 in Egypte en Tunesië, waar de rol van Social Networking sites in het mobiliseren van de bevolking was aanzienlijk. Stammend  uit de Iran tijd oefenen het een aanzuigingswerking op  andere landen en is niet voor niets geweest.

3828053

Wat we nu zien is de praktische uitvoering van theoretische berekeningen van strategische aard. Dergelijke strategieën zijn al een lange tijd in ontwikkeling . Een van hen is een studie van het Belfer Centrum voor Wetenschap en Internationale Zaken aan de Harvard University, dat de naam draagt: ​​«Strategische Enginering van  Migratie als oorlogswapen» . De studie werd voor het eerst gepubliceerd in 2008 in het tijdschrift:  Civil Wars  [2].  Met behulp van een combinatie van gegevens en case study van statistische analyses , de auteur van het werk, Kelly Greenhill, geeft antwoord op de volgende vragen: Kunnen vluchtelingen een specifiek type wapen gebruiken, kan dit wapen alleen worden gebruikt in oorlogstijd of ook in vredestijd  en hoe succesvol kan de uitbuiting zijn? Over het geheel genomen, beantwoordt Greenhill deze vragen bevestigend.

In feite hebben onderzoekers van het Belfer Centrum, samen met onderzoekers van andere afdelingen aan de Harvard University, gewerkt aan het ontwerpen van strategieën , jarenlang, die nu in werking gezet worden. De directeur van de Belfer Centrum, Graham Allison, was onder-minister van defensie (Staatssecretaris) in de Clinton-regering.  Evenals dit, financiert het Centrum ook het onderzoek van een speciale task force gewijd aan Rusland.

Tel daarbij op de recente uitspraken en uitnodiging van Bonds kanselier Angela Merkel van Duitsland, om vooral naar Duitsland en Europa te komen!

0863f390-a999-4fe3-900b-8d51e501c938

Concluderend: Het is een vooropgezet plan, ontwikkeld in de VS, om Europa zwak te maken, dit gebeurd op alle fronten: de vluchtelingen, het volkswagenschandaal, voor het schandaal had Duitsland één van de sterkste economie van Europa, Volkswagen de meest verkochte auto en daar moest de VS natuurlijk een stokje voor steken. Nu keldert de welvaart naar een dieptepunt, het bijna failliete Volkswagen concern, met als gevolg werkeloosheid, tel daarbij op de stroom vluchtelingen!!

Europeanen moeten nu wakker worden en deze waanzin bestrijden!

Bronnen:

[1] “Who is twitter-luring refugees to Germany?”, by Andrey Fomin, Oriental Review (Russia), Voltaire Network, 22 September 2015.

[2] “Strategic Engineered Migration as a Weapon of War”, Kelly M. Greenhill, Civil War Journal, Volume 10, Issue 1, July 2008.

Advertisements