master chessy

Van Master CHESSY:

Frankrijk is het vierde muharib land wat door ISIS terroristen is aangevallen. Tijdens de zware terreuraanslag in het centrum van Parijs zijn twaalf doden en minstens 24 gewonden gevallen, waarvan er vier in levensgevaar zijn. Drie gemaskerde terroristen vielen de redactie van het Franse satirische blad Charlie Hebdo binnen en vermoorden koelbloedig tien journalisten en twee politieagenten. De aanslag was zeer professioneel uitgevoerd en duurden slechts enkele minuten.

Op opgenomen video beelden was te zien dat een aantal medewerkers van het blad uit paniek het dak van het kantoor op waren gevlucht. Volgens ooggetuigen zouden de terroristen voordat zij hun slachtoffers vermoorden hebben geroepen, wij komen onze profeet wreken. Op enkele opnamen zouden de terroristen tijdens de schotwisselingen Allah Akbar hebben geroepen.

hebdo

Nadat de ISIS terroristen het pand verlieten schoten zij gericht om zich heen daarbij werd een politie auto herhaaldelijk door de kogels geraakt. De terroristen konden opmerkelijk genoeg weg vluchten en zijn nog voortvluchtig. Bronnen binnen de Franse veiligheidsdienst melden dat zij weten wie de aanslag plegers zijn en dat zij hen zullen inrekenen. In het verleden leidden publicaties van Charlie Hebdo meerdere malen tot protesten van de Franse Islamitische gemeenschap. Een aantal uur voor de terroristische aanslag twitterde het weekblad nog een karikatuur van de terrorist Abu Bakr al-Baghdadi.

B6vY6mDIAAEI5k1

De uitvoering van de aanslag

Na analyse van de vrijgegeven opnames trek ik de conclusie dat de aanslag plegers Franse ex militairen zijn of in Syrië door een terroristische organisatie zijn getraind. En aangezien Jabhat al-Nusra haar leden recent nog had bevolen om geen aanslagen in het Westen te plegen : http://azazelsvisie.blogspot.com/2014/12/nusra-top-verbied-zijn-nederlandse.html  .

Ga ik er van uit dat de aanslag in de naam van ISIS was gepleegd en uiteindelijk ook door ISIS als propaganda zal worden opgeëist.

De manier hoe de schutters de aanslag uitvoerden, hun wapen vasthielden en deze gebruikten duiden op het feit dat zij een militair verleden hebben. De professionele uitvoering van de aanslag was tevens ook op te merken in de Brusselse aanslag gepleegd door de Franse terroristische Syrië ganger Mehdi Namouche.

http://mediawerkgroepsyrie.wordpress.com/2014/06/01/jihadist-mehdi-memmouche-opgepakt-voor-terreuraanslag-in-brussel/

DE DRIJFVEER VAN DIT SOORT ACTIES

Wat woensdag in de Rue Nicolas Appert gebeurde, is helaas deel van een groter plaatje. Frankrijk is een van de landen die hebben deelgenomen aan oorlogen tegen islamitische landen. Ook nemen zij momenteel deel in de coalitie bombardementen tegen de terroristische organisatie ISIS. Hierdoor wordt het land door de takfiri terroristen als een Muharib –vijandig- land beschouwd. Wat theologisch inhoudt dat Frankrijk te allen tijde als vergelding getroffen kan worden door een aanslag.

Ook stond Frankrijk hoog op het lijstje van de IS als gevolg van hun anti-islam beleid met betrekking tot het niqaab verbod en het toestaan van godslastering in de mom van vrijheid van meningsuiting. Ik twitterde afgelopen week nog voordat ik als eersten de namen van de in Panama geliquideerde Nederlander en zijn gewonden kompaan op crimesite vrijgaf http://www.crimesite.nl/liquidatie-panama-mogelijk-link-met-amsterdamse-moorden/.

index

Dat er wellicht weer een muharib land aangevallen zou gaan worden, en helaas is ook deze voorspelling uit gekomen.

Ik voorspelde meerdere malen in mijn artikelen dat ISIS westerse terroristen heeft getraind om aanslagen te plegen in het westen, dat is uitgekomen. Ik voorspelde dat het Westen kennis zouden gaan maken met ISIS na het uitroepen van hun kalifaat, dat is ook gebeurd. Ook voorspelde ik dat de aanslagen in het westen gepleegd gaan worden in de stijl van Andres Brevic en Mohamed Merah, dit is gebeurd. Ook schreef ik dat de aanslagen gepleegd gaan worden door of terug gekeerde Syrië gangers of door de Lone Wolfs onder de bayha – eed van trouw en loyaliteit – gevers en ook dit is gebeurd. Zoals we recent weer hebben mogen ervaren in België, Canada, Australië en nu ook weer in Frankrijk

Uit  inlichtingen die ik in meerdere artikelen de revu liet passeren bleek, dat ISIS zich vooral concentreert op de Lone Wolfs, die hun bayha – eed van trouw en loyaliteit- in hun land van herkomst hebben gezworen. Uit die inlichtingen bleek ook dat de terroristische organisaties hun stijl van aanslagen hebben veranderd. Een aanslag als die van  9-11 moeten wij niet verwachten. ISIS prefereert dat de Westerse aanslagen op een identieke manier gepleegd worden zoals de aanslagen gepleegd door terroristen als Mohamed B, Anres Brevic, Mohamed Merah en Mehdie Nemmouche. Want deze aanslagen zijn effectief, kosten weinig en veroorzaken maatschappelijke wantoestanden.

http://mediawerkgroepsyrie.wordpress.com/2014/10/04/nederland-zal-in-navolging-van-belgie-deelnemen-aan-de-missie-tegen-is-aanslagen-kunnen-volgen/

http://mediawerkgroepsyrie.wordpress.com/2014/10/02/luchtaanvallen-tegen-terroristen-kunnen-gevolgen-hebben-voor-belgie-en-nederland/

De gevolgen voor Nederland en België

De Nederlandse en Belgische deelnamen aan de coalitie bombardementen tegen de opmars en wandaden van de Islamitische Staat (IS; voorheen ISIS). Zullen wellicht zoals ik al reeds meerdere malen heb geschreven zoals is gebleken in België, Canada, Australië en nu ook in Frankrijk ook grote gevolgen met zich mee kunnen brengen voor de veiligheid van België, maar vooral voor die van Nederland.

De net geschetste landen werden al door de extremisten verklaard tot muharib landen, die te allen tijde als vergelding aangevallen konden worden als gevolg van hun deelname aan de oorlogen tegen de islamitische landen. Ook stonden Nederland en België net als Frankrijk hoog op het lijstje van de IS als gevolg van hun anti-islam beleid, maar na de aanslagen in België, Canada, de gijzeling in Australië en de recente aanslag in Frankrijk is er nu echt sprake van een kritieke situatie.

Want hoe graag we het willen ontkennen of weg willen moffelen als paniek zaaien, we tellen gewoon af voor een aanslag in Nederland. Er zijn de afgelopen jaren veel fouten gemaakt in het terrorisme dossier. Waardoor we een aanslag niet kunnen voorkomen maar we kunnen wel de aantallen reduceren, als de verantwoordelijken bereid zijn een wijs besluit te nemen.

Advies voor de AIVD, NCTV en de Nederlandse regering

Ik adviseer de Nederlandse en de Belgische overheden de AIVD en de Belgische Staatsveiligheid om deze dagen waakzamer te zijn dan ooit te voren. Ze moeten de beveiliging op Amerikaanse ambassades, joodse instellingen, politiebureaus in Den Haag, Amsterdam, Rotterdam Antwerpen en Brussel, legerkazernes, spoorwegen, overheidsgebouwen, journalisten en Islamitische politici en theologen verscherpen.

Belangrijk is het dat overheden erop toezien dat hun inlichtingen diensten goed omgaan met informatie die ze van derden binnen krijgen. Ook moeten de veiligheid en inlichtingendiensten zich niet alleen maar focussen op de teruggekeerde Syrië gangers, maar vooral op personen die een bayha – eed van loyaliteit- hebben afgestaan aan de terroristische organisaties. Vooral nadat is gebleken dat de aanslagen in Canada en Australië in tegenstelling tot de aanslag in Brussel niet gepleegd waren door een Syrie ganger maar door een bayha – eed van loyaliteit- gever.

Ook is het belangrijk dat de ronselaars van de takfirische methodiek keihard worden aangepakt en uit voorzorg worden gearresteerd en hun websites uit de lucht worden gehaald. Vooral de ronselaara die beweren vreedzame dawa te verrichten maar aan de andere kant aan de lopende band terroristische opruiende teksten, audios en filmpjes op sociale media verspreiden. Waarin zij aanslagen tegen het Westen, terreurgroepen en hun terroristische leiders verheerlijken.

soufiane1

De Haagse ISIS onthoofder Soufian El.M

Chessy

Advertisements