Mediawerkgroep Syrië

Bzl8TTHCYAAbZ3y Sharia4Belgium-topman Fouad Belkacem, alias Abu Imram, tijdens het terrorismeproces rond zijn organisatie.

Artikel door onze correspondent Chessy

MEDIAWERKGROEP SYRIE – 11 oktober 2014 – Aan de hand van mijn verzamelde inlichtingen tijdens mijn onderzoek omtrent een ronselnetwerk in Nederland en België, wat  heeft geresulteerd in diverse arrestaties in Nederland en België, is feitelijk bewezen dat de Nederlandse en Belgische Syriëgangers vanuit Nederland en België maandelijks met duizenden euro’s worden gefinancierd. Deze financiële injecties worden door de Syriëgangers gebruikt om hun gezinnen te onderhouden, wapens te kopen, maar ook om aanslagen te plegen. De Haagse Turkse Nederlander Murat O. heeft zijn Iraakse aanslag van begin 2014 met deze financiële injecties afkomstig van Haagse extremisten gefinancierd.

Het vroegere Sharia4Holland, het huidige Nederlandse IS (Islamitische Staat), is nu sterker dan ooit. Het is onderdeel van een Europese IS-organisatie onder leiding van bijvoorbeeld de Britse Anjem Choudery. Ze beschikken over een militaire raad, ze beschikken in Nederland over honderden leden, werken ondergronds…

View original post 906 more words