Afbeelding

 

 

 

Afbeelding

Donderdag werd voor de politierechter in Almelo het bezwaar behandeld dat Rik Min had ingebracht tegen de verstoorde picketline tegen Ronny Naftaniel .

Ten laste gelegd door Ronny Naftaniel was het geen doorgang verlenen en het geen toestemming gekregen te hebben van de Gemeente Enschede, dit is absurd, een picketline vormen mag ten alle tijden, voor een echte demonstratie dient een vergunning aangevraagd  te worden.

Rik min werd in hechtenis genomen, nadat bewakers van de Naftaniel de politie gebeld hadden. Rik werd meegenomen en afgevoerd naar het detentiecentrum Twente, waarvan hij en vele andere het bestaan niet van wisten de hechtenis de hechtenis duurde  (zondagmiddag) van 13.00 tot  sávonds20.00 uur in Detentie-centrum Twente te Borne) , hij kreeg daar een boete aangereikt van 350 euro, wat inmiddels verhoogd is naar  (445 euro).

Voor het gerechtsgebouw werd vooraf een picketline gehouden door leden van de NCPN en de SP. Ons verzet werd niet ontvankelijk verklaard. In de rechtszaal bleek het goed voorbereiden politieke statement niet gemaakt kon worden.. . De beveiliging bij de rechtbank werd erg nerveus en gebood ons geen picketline voor de ingang van de rechtbank te houden! Bij binnenkomst werden we zéér grondig gefoullieerd, zelfs mijn telefoon werd nagekeken op eventuele foto’s die ik niet had mogen nemen, de letters of woord gerecht mocht er niet op staan pfff….

Ons verzet werd niet ontvankelijk verklaard. In de rechtszaal bleek het goed voorbereidde  politieke statement niet gemaakt kon worden. De rechter vond opeens een procedurefout. Rik Min gaat zich beraden op een volgende confrontatie met de rechtbank.

Het proces werd gevoerd onder het oog van veel beveiliging, ook zat er een onbekend persoon in de zaal, die noties nam, de vraag wat de persoon daar deed werd niet beantwoord!!

wordt vervolgd….

     Voor het gerechtsgebouw werd vooraf een picketline gehouden door leden van de NCPN en de SP. Ons verzet werd niet ontvankelijk verklaard. In de rechtszaal bleek het goed voorbereiden politieke statement niet gemaakt kon worden. De rechter zag dat aankomen en kapte dat af door op een onbenullige procedurefout te wijzen (“uw verzet is te laat binnengekomen”).
    We beraden ons nog op verdere aktie

.Afbeelding

Afbeelding

wordt vervolgd….

Advertisements