Econoom Ebrahim Miro afkomstig uit Amsterdam is minister van Financiën in een nieuw kabinet van de Syrische oppositie dat dinsdag is gepresenteerd. De 35-jarige Miro werkte tot medio dit jaar bij De Nederlandsche Bank (DNB).

De Syrische Nationale Raad meldt dat Miro is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Een woordvoerder van DNB bevestigt dat de Amsterdammer van 2008 tot medio dit jaar bij de DNB werkte.

Miro was in juni nog spreker op een symposium van de Universiteit Leiden. Hij sprak daar over de ontwikkelingen in Syrië.

Nu is hij dus minister van Financiën bij de Syrische Council, gesteund door het westen en werken samen met Jahbat-al-nusra.

Hij heeft een mooie leerschool gehad en speelde met het belastinggeld van de Nederlandse burgers om na zijn leerschool maar de post van Minister van Financiën te aanvaarde een tragische grap, hij staat dus achter al de moorden op de Syrische bevolking die nu plaatsvinden.

Na wat speurwerk te verrichten blijkt dat deze Miro, een koerd is afkomstig uit Qamslihi  en staat al sinds 2012 op de lijst

syrie.blog.lemonde.fr/…/conseil-national-syrien-com…Vertaal deze pagina

9 nov. 2012 – 1 / Ibrahim Miro (Kurde indépendant + Qamichli) 2 / Ahmed Bakoura (Organisation du Changement vers la Justice et le Progrès + Damas).

Van de DNB weten we dat hun toezicht belabberd is. Nu blijkt de AIVD ook al blind te zijn geweest. Met hoeveel miljoenen blijken wij straks de Syrische oppositie te hebben gesteund, hoeveel staatsgeheimen zijn gestolen? Is deze terrorist al ontslagen, hoeveel wachtgeld heeft hij meegekregen? Kortom voldoende vragen voor onze politici.

Zijn twitteraccount:ibrahim miro (IMmiro43) on Twittertwitter.com – Een fake twitteraccount, hij heeft 1 volger.

Advertisements