De amerikanen verdraaien de boel weer, net als bij Irak.

De United Nations onder Carla del Ponte heeft duidelijk gemaakt dat de Syrische Regering geen Sarin heeft gebruikt, vervolgens twijfelen de VN eraan en zeggen glashard, dat volgens hen toch het Assad Regime (het woord Regime wordt bewust gebruikt)  het gebruikt heeft!! Een vooropgezet plan om een interventie legitiem te maken voor de domme massa! Zoals al bij Irak gebeurd is, laten we het weer in Syrië gebeuren??

De Nederlandse politiek zwijgt en is op de hand van Amerika, waarom, simpel, we zitten in een economische crisis, dus laten ze Syrië maar platgooien, dan komen er voor het Nederlandse bedrijfsleven weer orders en trekt de werkgelegenheid in de bouw aan, we kunnen tenslotte, als de boel platgegooid is, mooie orders via de Amerikanen in de wacht slepen, huizen, scholen ziekenhuizen moeten gebouwd worden, die dan af en toe door Al-Nusra plat gegooid worden. Al-Nusra en Al-Quada is tenslotte een uitvinding van Amerika.

Foto: Zo werkt het imperialisme. Afbeelding spreekt voor zich.

Del Ponte: rebellen gebruikten sarin

Del Ponte zei niet waar en wanneer sarin zou zijn gebruikt tijdens de burgeroorlog Del Ponte zei niet waar en wanneer sarin zou zijn gebruikt tijdens de burgeroorlog ANP

Carla del Ponte, die een VN-onderzoekscommissie leidt, zegt dat er aanwijzingen zijn dat de opstandelingen in Syrië het zenuwgas sarin hebben gebruikt. In een interview met de Zwitserse televisie zei Del Ponte dat getuigen dat hebben verklaard.

De oud-aanklager van het Joegoslaviëtribunaal benadrukt wel dat er nog geen harde bewijzen zijn. “Er zijn zware en concrete verdenkingen, maar er is nog geen onweerlegbaar bewijs. Ons onderzoek moet nog worden verdiept.”

Del Ponte zei niet waar en wanneer sarin zou zijn gebruikt tijdens de burgeroorlog.

Ze heeft tot nu toe geen aanwijzingen gevonden dat de regering van president Assad chemische wapens heeft gebruikt. Een aantal Westerse landen beschuldigt Syrië daar wel van. Het regime en de opstandelingen beschuldigen elkaar ervan chemische wapens te hebben ingezet.

Verslag

De onderzoekscommissie van Del Ponte werd in 2011 ingesteld om de mensenrechtenschendingen in Syrië te onderzoeken. Tijdens dat onderzoek is deze beschuldiging van het gebruik van sarin naar voren gekomen. Volgende maand brengt de commissie verslag uit.

Daarnaast is er een ander VN-team dat speciaal in het leven is geroepen om het gebruik van chemische wapens te onderzoeken. Resultaten van dat onderzoek zijn er nog niet

Advertisements